Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, toukokuuta 04, 2008

Veroilmoitus


SUURI osa suomalaisista on jo käytännössä vapautunut veroilmoituksen tekemiseltä. Jos on tavanomaiset tulot ja vähennykset, homma hoituu nätisti ja automaattisesti ja veroehdotuksen mukaisesti.

Minunkaltaisilleni monen jäniksen perässä juokseville ja omalla autolla työtehtävissä liikkuville kuittiruljanssi on edelleen ihan totta. En nyt koko kaunista viikonloppua, mutta melkein, viihdyin oman auton käytön kilometrien ja erilaisten ammatinharjoittamiseen liittyvien menojen parissa. Aikaa on vielä kaivaa papereita muutama yö. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, huolellisuus ja ahkeruus näissä asioissa palkitaan.

KESÄ kävi kylässä. Auringolla on ihmeellinen vaikutus ainakin minun mielialaani. Osallistuin jopa hieman pihahommiin. Grillikausikin aukesi. Ulkomaan uusia perunoita ja silliä. FC Kasiysin matsissa. Mutta ehdin kyllä upottautua myös kasvatuksen käsitteiden syvään maailmaan. Erityisesti hämmästelin tällä kertaa asennekasvatuksen käsitettä.

NELJÄ viikkoa oikeaan kesään. Edessä heti kärkeen touhukkaat viisi työpäivää Hölmöläismielellä (ja sitten vapaa viikonloppu).

Ei kommentteja: