Kirjoja

Kirjoja

torstaina, toukokuuta 29, 2008

HUH!MIKÄ päivä eilen! Aamulla hehkutin maikoille, että saimme Englannista luvan valmistaa ensi jouluksi koulumusikaalin Viisikoista. Tietääkseni sellaista ei ole tehty missään muualla! Yes! Oikeuksien omistaja kirjoitti: " Dear Marttifi. Yes this is fine by us. As below please just ensure there is no recording or commercial exploitation of the work through your performance. Best regards Ron Allen"

UUSI oppilas Adalmiina tutustui kouluun. Kiersimme koulun. Ekaluokalla ilmoittautui vielä perään kaksi oppilasta, jota eivät mahtuneet naapurikouluun. Tilanne oppilaaksiottoalueellamme menee tosi hankalaksi, jos Aurora on ainoa koulu, johon tämän ikäluokan oppilaita seuraavat kaksi vuotta voidaan sijoittaa. Aluelle tarvitaan vielä yksi ekaluokka.

SIVISTYSTOIMEN johtajan myöntämät henkilökohtaiset palkkiot on nyt päätetty. Rexi sai jakaa ruskeita kuoria kaikille, joille oli esitys tällä kertaa tehty. Saimme virastosta ihan ystävällistä palautetta EFQM-arviostamme. Puoli vuotta oli kulunut lausunnon kirjoittamiseen. Hmmmm.

PAPERIKASA työpöydällä oheni muutaman sentin. Hyväksyin laskuja. Pikku-Auroran Mia toi Hölmöläislaskuja. Ne pannaan tänään maksuun. Ja itse lähetin pari omaa laskuani virastoon. Espoo oikein maksaa palkkiota mentor-rehtoreille. Sain koottua johtokunnan pöytäkirjapaperit ja tehtyä opettajien virkamääräyksiä.

SÄHKÖPOSTISSA odottaa vastausta pari pyyntöä lähteä luennoimaan ensi syksynä. Kaivan ne esiin ensi viikolla. Japanilainen professori haluaa tulla koulumme. Häntä kiinnostaa erityisesti tulevaisuuskasvatus.

HÖLMÖLÄISPAIDAT on nyt koululla. Tänään alkaa jako (kunhan löydän tilauslistan).

EDITOIN TriMixin vanhemmille tyytyväisyyskyselyn. Toinen versio alkoi myös toimia, ja vastauksia tippuu hiljalleen.

NELJÄNSILLÄ luokilla oli ollut kiva leiriyö. Paitsi että lämpötila oli pudonnut pakkasen puolelle. Onneksi aamu oli ihanan kaunis. Huomenna täytyy kuivatella laavut koulun pihalla. Säätieteilijät ennustavat lämmintä.

REKRYTOINTI jatkui. Nyt olen palkannut jo kolme opettajaa: Ismon ja Markon kolmansille luokille ja Julian toiseksi erityisopettajaksi. Tänään teen päätöksen Mirden 2b-luokan osalta. Pari päätöstä jää vielä ensi viikolle.

TIP-HANKKEEN miehitys varmistui. Terttu Akselin oli nähnyt taas valtavasti vaivaa! Voimme palkata lltapäivätoimintaan koordinaattorin lisäksi viisi ohjaajaa ja seitsemän avustajaa. Tänään pidämme Ullan kanssa avustajille infon tilanteesta.

ESPOOLAISOPETTAJA soitti, kiitteli "Sata sanaa opetuksesta"- kirjasta ja kertoi, että oli ajaa oppilaittemme päälle, kun nämä suhahtivat pyörilllä punaista valoa päin suojatietä pitkin. Tänään puhutaan asiasta. Pyörä pitää taluttaa kadun yli.

OSALLA oppilaista oli eilen tosi paha päivä. Puhe oli töykeaa, eikä säännöt koskeneet heitä. Tänään puhutaan tästäkin asiasta.

Ei kommentteja: