Kirjoja

Kirjoja

torstaina, lokakuuta 28, 2010

Torstai torstai

TORSTAI on taas täällä. Minä taas en :-) Tänään en nimittäin  ehdi kuin piipahtaa koululla. Onneksi on apulaisrexi Ulla.  Espoolaisrexit perehdytetään opetusalan virkaehtosopimuksen uusiin saloihin.

Edellisestä koulutuskerrasta pari vuotta sitten nousi melkoinen kohu. Työnantajajärjestön edustajan  ohjeet tulkita sopimusta olivat varsin rajuja ja poikkesivat Espoossa noudatetusta opettajaystävällisestä tulkinnasta.  Tilaisuus alkaa Ruusutorpan koululla klo 9 ja päättyy klo 14.

Harmi kyllä, näin rehtorit eivät pääse kuuntelemaan kun kaupunginjohtaja esittelee  budjettiehdotuksensa henkilöstölle aamutuimaan.

Harmi on muuten  sekin, että hallitus ei tehnyt päätöksiä siitä, kuinka se ajaa uutta ristiriitaisen vastaanoton saanutta tuntijakoesitystä eteenpäin. Seuraava poiju on siis viikonloppuna, kun sivistyspoliittinen  ministeriryhmä kokoontuu.

JOLLEI kelistä tule liukasta, ajan vielä illaksi Nummelaan Vihdin OAY:n syyskokoukseen. Meille OAJ:n valtuutetuilla on varattu puheenvuoro kokouksen aluksi klo 18.

Ei kommentteja: