Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, lokakuuta 26, 2010

Näkemisiin rakas Vespa. Tavataan vappuna 2011.

NYYH. Vespa on nyt saatettu Frank Nymanille talvihoitoon. Elämästä katoaa taas iso kasa väriä (vrt. kuva). Tosiasiassa vespailu on jäänyt ainakin kuukauden ajaksi jo hyvin vähälle. Liian kylmä.

VIIKKO on taas saatu käyntiin. Maanantainen palotarkastus sujui ihan ok. Samoin uinnit. Kerhoinfossa saatiin tärkeitä ohjeita kerhotuntien laskutukseen. Sähköpostit  täyttyy tuttuun tapaan, ja uusia hallinnollisia tehtäviä rapisee.

On ollut hiukan kiireitä, kun huomasimme, että olemme luvanneet tehdä liikuntahankkeestamme videon U-tubeen. Deadline on perjantai! No 6ac:n likkaryhmä on ideoinut kuvauksia. Toiset leffaan tarvittavan rockin riimejä. Ja bändikin on jo varattu soittamaan peruskaavaa. Huomenna sävellämme musatunnilla biisin. Torstaina ja perjantaina kuvaamme. Kokoaminen jää väistämättä ensi viikkoon.

Ensimmäinen päätös palkankorotuksista on tullut. Hyvä. Loppuja odotellaan. Pari luokan koulunkäyntikuntoon palauttamisohjelman suunnittelu etenee hyvää vauhtia. Tällä viikolla on seurattu opetusta ja tehty mm. sosiometriset kyselyt. Myös OHR antoi arvokkaita neuvoja.

Ei kommentteja: