Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

Ja nyt töihin

KUVA: ( TV-sarja Columbo); lainattu netistä. Ostin Columbo-tv-sarjan ensimmäisen tuotantokauden. Sen ääreen oli illalla nostalgista nukahtaa.

ENSIMMÄINEN työpäivä kutsuu. Olen aamulla tehnyt hommia kotona. Niihin kuuluu uuden blogin ( Pedagogiikan aakkoset) ensimmäisen lastun "Kasvu" kirjoittaminen. Pysyy pää kunnossa. Blogin osoitteeseen tuli harmittava pieni kirjoitusvirhe: (http://pedaogiikanaakkoset.blogspot.com/). Pysyyhän salaisena:-)

TÄMÄN päivän tavoitteena on laskea suunnittelussa tarvittava "lopullinen" kehys, laadittava työlista ja aloitettava lukkariketjujen teko.

Palataan asiaan illalla.
.....................................................................................................
HUOMENTA. Palaan asiaan vasta nyt tiistai-aamuna. Ensimmäinen työpäivä- niin etuoikeutetun kevyesti kun sen saa rehtori aloittaakin, näytti kuitenkin väsyttävän. Nukuin työpäivän päälle oikein tunnin nokoset. Touhusin ihan ahkerasti. Virkapäätökset nippuun. Kehys laskettiin ( 596,20, mainiota). Työlistan koonta käyntiin. Pitkät pedagogiset keskustelut SixMixII:n vetäjien Ripan ja JJ:n kanssa. Luulen, että löysimme harrastusryhmille nyt toimivamman konseptin, kuin viime vuonna. Vespalähettinä postia. Jne.

Ei kommentteja: