Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, maaliskuuta 11, 2008

Monday morning feel so bad, part II

KUVA: Sain postia Järvisen Ritvalta, erityisasiantuntijalta Oph:sta: " Heissan hopsan, tässä tulee todistusaineistoa blogiisi ... jos haluat laittaa! Aurinkoisin kevätterveisin, Ritva". Kuva on viime torstain coctail-tilaisudesta. Tanks.

JOS viikko sitten liehuttelin sillä, että maanantai on kiva ja leppoisa päivä, niin nyt oli vähän toisenlainen olo. Viikonloppu jäi muutoin mukavan Auroran päivän vuoksi lyhyeksi- ja seuraava menee kokonaan LO-liiton vuosikokouksessa, perjantaista sunnuntaihin. Tästä tulee nyt väkisin mariseva lastu.

EILINEN maanantai oli juoksua kelloa vastaan. Ylös klo 6. Sähköpostikirjeitä. Aamulla klo 8 kouluun. Sähköpostirutiineita. Kello 8.45 erään perheen sisäisten vaikeuksien sovittelua. Sitten kaksi kehittämiskeskustelua. Vakavia puheluita viraston väen kanssa. Sitten kello 10 ikävän henkilöstöasian käsittelyä.

KUVA: Keskipäivän iloisia hetkäi. Klo 11.30 ja 12.10 Pikku Prinssin esitykset talon väelle. Sain puhelun, jossa minua pyydettiin tulemaan puhumaan eduskuntaan erään kansanedustajan jäjestämään tilaisuuteen lasten tasa-arvosta. Oma osuuteni käsittelisi turvallista iltapäivää.

Iltapäivällä sijaiseksi sope-luokan liikuntatunnille. Jouduin siirtämään yhden kehittämiskeskustelun. Yksi oppilas oli niksautellut niskaansa, voi sitä itkua, kun sattui. kansliaan viimeistelemään illan johtokunnan kokousasioita. Virkavapauspäätöksiä. Liitteiden tulostamista. Monistelua. Pikaisesti syömään kotiin, ja sitten takaisin koululle.

JOHTOKUNNAN kokous alkoi klo 18.30 ja päättyi 20.25. Itse kokous sujui OK, ja päätökset tehtiin esitysten mukaan. Hieman tuli takkiin TIPin tiedottamisesta, mutta taisin olla liian väsynyt ottamaan sitä vastaan. Lisälistalle otettiin vielä koulun saatto- ja huoltoliikenteen turvallisuuden lisääminen. Ensi vuoden opettajatilanne kiinnosti tietysti kovasti. Tässä vaiheessa tilanne on monen luokan osalta auki, ja voi olla vielä pitkään, koska maailmalla olevat virkavapaalaiset odottavat tietysti omien muiden vaihtoehtojensa ratkeamista ennen "kotiinpaluupäätöstä". Niin siinä käy, kun palkkaa lahjakkaita ihmisiä.

Monet esillä olleet asiat puhuttiin luottamuksellisesti, joten ei niistä sen enempää. Kaiken kukkuraksi kahviautomaatti "hajosi". Tippasäiliö tuli täyteen, enkä minä osannut tehdä sille mitään. Semmoinen isäntä.

Ei kommentteja: