Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 01, 2021

Omnian Tuhkimotarina?

OLEN saanut hienon tehtävän perehtyjä Omian koulutuskuntayhtymän historiaan. Keikka alkoi viime vuoden elokuussa. Tuloksia esitellään nyt ensimmäisen kerran huomenna keskiviikkona klo 16 alkaen. Omniaan kuuluva Espoon työväenopioston tapahtumassa. Näin sitä mainostetaan:

Omnian tuhkimotarina?

Tilaisuudessa luomme katsauksen Omnian kokonaisuuteen Espoossa. Miten Omnia on kehittynyt yksittäisistä ammattikouluista monialaiseksi koulutuk-sen- ja työelämän kehittäjäksi?

TAPAHTUMAN AIKA

Ke 2.6.2021 - 16:00 Ke 2.6.2021 - 18:00

Omnia on nykyisin ammatillisen koulutuksen ja osallistamisen keskus, innovaatiokeskus, vapaan sivistystyön kurssien tarjoaja, aikuislukiokoulutuksen osaaja ja nuorten osallisuuden vahvistaja. Omniaa kuvastavat nykyisin myös vahva kansainvälisyys, koulutusvienti sekä osaamisen jakaminen laajalla koulutuskentällä. 

Minkälainen yhteiskunnallinen ilmapiiri ja toisaalta poliittinen ilmasto on mahdollistanut tällaisen muutoksen? Mitä se on vaatinut muutoksen arkkitehdeiltä? Mikä on mahdollistanut toimimisen jatkuvan ja elinikäisen koulutuksen ja oppimisen puolesta? 

Tule kuulemaan ammatillisen koulutuksen ja espoolaisen sivistyksen tarinaa Omnian pitkäaikaisen koulutuskuntayhtymän johtajan Sampo Suihkon sekä espoolaisen koulutusasiantuntijan, opetusneuvos Martti Hellströmin kertomana. Tilaisuuden juontajana toimii Omnian viestintäjohtaja Päivi Korhonen.

Tilaisuus on verkossa.Vapaa pääsy. Ilmoittaudu mukaan Ilmonet -verkkopalvelussa (Tässä linkki:  https://ilmonet.fi/course/E213070)


JO tämän tilaisuuden valmisteleminen on ollut huikeaa hommaa. On  tehty videohaastatteluja, leikattu iMOvielle  clipsejä vanhoista dvd-levyistä... Tänään meillä on kenraaliharjoitus Omnian Sampola-studiossa, jossa tsekataan, että tapatuman teknikka ja manuaali toimii. Jännää...

Ei kommentteja: