Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2021

Hieno, haikeakin päivä tänään!

Rakas päiväkirja!

JEP.  Tämä keskiviikko oli erilainen päivä, jonkinlainen taite. 

Kolmen lukuvuoden sijaispesti tehtävineen yliopistolla on nyt hoidettu. Viimeiset tänään pyydetyt tekniset korjaukset PED0062 kurssin seminaaritöihin on tehty.  Muutama työ jäi tosin opiskelijoilta rästiin. 

Omnian kirjaprojektissa pidettiin taittokokous. Niin pitkällä ollaan.

Pidin kevään viimeisen etävalmennuksen Kaarinan rexeille aiheesta yhdessä enemmän. Nostalgisesti viritin teemaa Auroran koulun näytöillä. 

Ilta päättyi  tämän valtuustokauden viimeiseen varsinaiseen Ovalan kokoukseen. Se oli myös pitkäaikaisen esimieheni KT Kaisu Toivosen viimeinen kokous. Myös perus-opetuksen johtaja vaihtuu. Sain tehdä vuosikausia yhteistyötä Ilpo Salosen kanssa. Kiitos. 

Kuntavaalit ovat sunnuntaina. Ehkäpä myös valtuustoon äänstetään tilaa uusille? Vaalien jälkeen tehdään vielä tämän valtuustoryhmän viimeinen Valdemari-nettilehti.

ELÄMÄ  on sellaista. Irtauttumista. Luopumista. Ei tietenkään kaikesta kerralla. Tilaa tulee uudelle, ja uutta tulee tilalle. Muutos on 3 prosessia: 1. Hyvästit rakkaalle vanhalle ja 2: ”Aniara”: Kutsu upealle matkalle uuteen ja vielä niiden välissä  3: ”Sumujen silta”

MONI asia jatkuu. Toisesta kaudesta seurakuntaneuvostossa ja yhteisessä kirkko-valtuustossa on jäljellä 1,5 vuotta.Sain Vespan huollosta tänään. Sillä on menty jo vuodesta 2006 alkaen. Wroom. Omnia-tarinaa tarinoidaan elokuuhun saakka. Ja...

HUOMISEN kalenteri on ihan(an) tyhjä. Ja perjantain. Kuntavaalisunnuntain jälkeen on vielä 21.6 ylimääräinen valtuusto.  Sitten alkaa kokoustauko. Ja elokuussa ehkä wanhan ovalan ylimääräinen kokous. .

 Ja-. Ei huano niin tai näin.

Ei kommentteja: