Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, kesäkuuta 30, 2021

Zoomailupäivä


KUNNON Omnia-työpäivä tänään. Klo 10 - 16. 

Tarinan Omniasta on  tarkoitus olla tekstinä valmis elokuun alussa. Ja kirjan tulla marraskuussa painosta. Siihen väliin mahtuu sitten kielen-huoltoa, kuvien metsästystä, taittoa ja painatus.

Olen laatinut seuraaville viidelle viikolle kronologisesti etenevän aikataulutuksen. Tämä päivä oli vielä aineiston keruuta. Sodanjälkei-sen vuosikymmenet 1940-1970 "Aika ennen Flooraa" ovat sen mukaan valmiina sunnuntaina. Nyt vaaditaan Martilta kuria muuttaa data tiedoksi.

Neljää asiantuntijaa kuultiin noin neljän tunnin teemahaastatteluissa.  Kävimme läpi Omnian tarinaa vuodesta 1982 vuoteen 2020 ja kokosimme ohjeita seuraavaa vuosikymmentä varten.

ERITYISESTI opin tänään kansainvälisen toiminnan ja verkostoitumisen merkittä-vyydestä Omnian menestystekijöinä. Sekä paljon menestystarinoiden johtamisesta:

" Menestystarina vaatii, että välillä rapisee!"

NÄINHÄN se on. On uskallettava. Siedettävä viivettä. Ja korjattava virheet.

ZOOM on ohjelmana  mm. siitä huikea, että sillä voi nauhoittaa haastattelun.  Millään ei ehdi yhtä aikaa kysyä, kuunnella, kirjoittaa ja ymmärtää. Nauhoitus  helpottaa litterointia. Bonus::  Parinkin tunnin "nauha" painaa lisäksi vain alle Gigan. 

Ei kommentteja: