Kirjoja

Kirjoja

torstaina, kesäkuuta 03, 2021

Omnia-luento. Hyvä Me!

 

VÄSYNYT mutta onnellinen olo. Omniaan kuuluvan Espoon työväenopiston tilaama kahden tunnin etäluento  OMNIAN ja. sen edeltäjien 40 vuoden taipaleesta venyi 90 minuutin ajosuunnitelmasta 125 minuuttiin. Mutta kaikki toimi kuin VR:n vessa. "Katsojia" oli parhaim-millaan ehkä 25- niin tyypillistä varsinkin ensimmäisenä hellepäivänä-  mutta he oli kovan luokan asiantuntijoita, jotka  rikasti-vat lisätiedoillaan sisältöä. Kiiiitos. 

Luento tulee pian muidenkin katsottavaksi, ja sitä mahdollisesti tullaan käyttämään uusien omnialaisten perehdyttämiseen.

HYVIN valmisteltu manuaali ja eilinen kenraaliharjoitus olivat tarpeen, mutta nii myös tekniikka-tiimimme  huikea kyky joustaa ja tehdä mm. clipsilistaan  muutoksia.

HOMMA on nyt hoidettu. Positiivinen palaute kannustaa. 

Suuret kiitokset eilisestä tilaisuudesta, se sujui erittäin hyvin ja oli mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaa! Olitte selkeästi tehneet ison työn tilaisuuden eteen ja se tuli hyvin esiin. Mielenkiintoisia keskusteluita ja ajatuksia. Palj-on, paljon kiitoksia siitä, että tartuitte ideaan ja teitte tilaisuudesta näin upean! Jäin miettimään ammatillisen koulutuksen roolia ja kyllä se tuntuu muuttuneen huomat-tavasti paljon positiivisemmaksi kuin aiemmin ja arvostus, ainakin omalla kohdallani, on noussut perinteisiä tekijä-ammatteja kohtaan. Tämä kehityskaari nousi mielestäni hyvin tässä esiin ja on hienoa huomata näin positiivinen kehityssuunta.Jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavia avauksia!"

VIIME viikkoina tällaisen monella tasolla interaktiivisen luennon valmistelu vei kyllä 7/7 aikaa, pakko myöntää pääprojektilta kirjalta. Mutta nyt palataan taas varsinaisen tehtävän annon pariin. Tavoittena on tuottaa kirja samasta teemasta. Ensi kosketus taittajaan on ensi viikolla.

Kippis  Carina, Hannele, Jaana, J.-P,  Marko, Päivi, Sami, Sampo ! Hyvä Me!

Ei kommentteja: