Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

Komeasti kevättä kohti!


IHANA kevätpäivä. Lumi suli silmissä. Sain naapurilta viestin, että meidän kattolumemme sulaa heidän ikkunalleen. Räystäs on kuulema tukossa. Täytyy ryhdistäytyä. Huomenna.

AAMULLA kuudennen luokan opettajamme olivat nivellyspalaverissa yläkoulussa. Tiedonvaihto on tärkeää. Yhteistyötä saisi olla enemmän. Nyt juuri sellaista on. Via Dolorosamme kertojat ovat Järvenperän koulun ysejä. Ymmärrettävästi yläkouluamme harmittaa, että niin suuri osa oppilaistamme (lähes puolet) hakeutuu erikoisluokille. Mutta eikö se ole pelin henki? Jos tässä kaupungissa on musiikki-, kuvis- , ilmaisu- ja liikuntaluokkia, niin tokii meidän oppilaitamme ohjataan hakeutumaan niihin. Jos heillä paloa ja harrastusta on.

KLO 11 oli tärkeä neuvottelu pienluokan jatkotoimista sukossa. Pääsiäiseen asti mennään näin. Opetuspäällikkö esitteli TIPIn kuluseurantaa. Voi, että on sekavaa. On porukalla työtä, kun vastaavat lautakunnalle, mitä TIP maksaa.

KLO 12 ehdin muutamaksi minuutiksi kevätnäytelmän harjoituksiin, joita JJ ja Patric nyt vetivät. Homma etenee hyvin. Tänään treenattiin tunteita.

KLO 13.30 oli oppilashuoltoryhmä. Paikalla psykologia lukuunottamatta kaikki. Kävimme läpi Dreammixin tukitarpeita.

KLO 15.30: ksi ajoin sitten Meilahden yläasteelle heidän oppilashuolto läpinäkyväksi- koulutusiltapäiväänsä. Olipa upeaa porukkaa. Yläkoulu ja mm. monia pariopettajakokeiluja! Vallankumous alkaa Meilahdesta. Opettajakuntaan kuuluu mm. Sahlbergin Pasin vaimo. Sain terveisiä.

KOULUN kautta sitten himaan. Postilaatikko on taas ihan täynnä. Sieltä ei voi lähettää yhtään meiliä. Huomenna on edessä taas postin purkuhommia.

Nyt vielä ottamaan esikoisen kanssa tennismatsi. Sitten huomisen YT:n asialistan kimppuu ja ennen puoltayötä pehkuihin.

2 kommenttia:

Ilmari kirjoitti...

Kiitos mainiosta luennosta eilen Meilahdessa!

Hauska myös nähdä Mac OS X käytössä koulumaailmassa :)

Martti kirjoitti...

Kiitos teille. Reilu meininki :-)