Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, maaliskuuta 14, 2009

Auroran Viikkokirje nro 12


KUVA: Viikon 11 kohokohta: Opetuslautakunnan puheenjohtaja kävi koululla noutamassa TIP-adressin.


Auroran koulun viikkokirjeessä tiedotetaan tiiviisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai.

LYHYESTI VIIKOSTA 11

Talvi jatkui, mutta jäälle ei juuri enää päästy. Hanget sen sijaan kantoivat. Viikon ohjelmaan kuului mm. Espoon uintimestaruuskisat, ja niistä tuli mitalleja. Luunjan leirikoulun valmistelut edistysvät myötätuulessa. Toivottavasti hanke ei kaadu sivistystoimenjohtajaan, joka ei antaisi henkilökunnalle lupaa matkustaa.


ALKAVASTA VIIKOSTA 12 YLEISESTI

5d-luokan opettajana on kaksi seuraavaa viikkoa Joni Schiray.


Maanantai 16.3.

Opetustoimenjohtajalta tullee määräys siirtää koulunkäyntiavustajien esimiestehtävät rehtoreille. Sen jälkeen kaikki lomakkeet lähetetää Martille.

Tiistai 17.3

Oppilashuoltoryhmän kokous klo 13.30-15.
Johtokunnan kokouskutsut lähtevät.

Tervetuloa Auroran koulun ruokalaan tiistaina 17.3.2009 klo 18.30-20.00 kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta:
VANHEMMUUDEN IHANUUS JA KURJUUS 2000-LUVUN SUOMESSA.
Alustajina toimivat Irene Ojansuu, sos. tt, perheterapeutti Jorvin sairaalan lastenpsykiatrian poliklinikalta ja Anu Kiesvaara, kouluterveydenhoitaja, Auroran koulu
Vapaa pääsy
Auroran Koti & koulu ry.


Keskiviikko 18.3.

YT klo 8-9: Perehdymme kevätnäytelmään. Esillä myös Luunja ja Kevätjuhlat. Oppilasparlamentin edustajat opettajien vieraina. Klo 9.30 Debriefing-tilaisuus henkilöstölle, joka oli mukana ennen hiihtolomaa sattuneessa väkivaltatapauksessa.


Torstai 19.3.

Rehtori-info klo 14. 5a-luokka jää kouluun "yökouluun".


Perjantai 20.3.


Rehtori luokkasijoitteluneuvotteluissa. Niissä ratkeaa, millainen määrä ekaluokkalaisia Auroraan esitetään. Päätöksen tekee lautakunta huhtikuussa.

Ei kommentteja: