Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

TIP

KUVA: Koti & Koulu ry:n puheenjohtaja Eija luovuttaa TIP-addressin suomenkielisen opetuslautakunnan puheenjohtajalle.


KOTI & KOULU ry. toimitti allaolevan viestin opetuslautakunnalle:

TAPASIMME aamulla puheenjohtajanne Marika Niemen ja kerroimme hänelle huolestamme koulussamme olevan Turvallinen iltapäivä -kokeilun jatkosta. Olemme olleet kokeiluun enemmän kuin tyytyväisiä ja kokeneet sen kaikin puolin hyväksi ja tärkeäksi perheiden hyvinvointia tukevaksi asiaksi.

Keräsimme reilussa viikosssa 467 nimeä adressseihin tukemaan tämän toiminnan jatkumista. Ojensimme alkuperäiset nimiadressit pj:llenne ja teille muille lautakunnan jäsenille ne on postitettu kopioituna tänään. Samassa nipussa on myös lasten vanhempien kommentteja toiminnasta sekä koulumme johtokunnan antama lausunto ja tuki asiasta.

Varsinaiset jäsenet saavat siis nipun kopioituna ja kotiin postitettuna tutustumista varten. Liäsksi varajäsenet saavat tämän mailin liitteistä kaiken muun materiaalin paitsi ne nimilistat joihin saimme 467 nimeä.

Toivomme että otatte huolemme vakavasti ja tutustutte asiaan huolella. Toiminta on pystytty toteuttaa kustannusneutraalisti ja koemme erittäin tärkeäksi toiminnan jatkumisen.

Eräs vanhempi on kiteyttänyt kommentissaan asian ytimen näin:
"Aivan huipputoimintaa, ehdottomasti kannattaa jatkaa ja laajentaa muihinkin kouluihin! Oikeasti koko perheen elämänlaatua ja hyvinvointia kohottava vaikutus!"

Lippajärven alueen lasten ja vanhempien puolesta
Auroran Koti ja koulu -yhdistys

Annaleena Kuhanen
tiedotusvastaava


KUVA: 5b:n tyttöjen bändi ihastutti vieraan lempeällä sovituksella biisistä "My only one"

Ei kommentteja: