Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, maaliskuuta 08, 2009

Onnistunut Aurorapäivä- taas!

KUVA: Parakissa oli ihanan keväinen teemakahvila.


PERINTEINEN Auroranpäivä onnistui- taas kerran. Ihmisiä oli huikea määrä, ja mukavaa tekemistä riitti. Luokissa askarreltiin ja luettiin satuja. Paloautokin ehti paikalla. Verenpaineen sai käydä mittaamassa. Päivä oli taas touhua täynnä ja mukana oli mukavia uutuuksia mm. kierrätyspiste ja hodarit.

Luokkatoimikunnat olivat ideoineet upean määrän toimintapisteitä, ja opettajat oli myös jalkautettu niihin. Osa toiminnoista oli maksullisia, näin kerättiin taas varoja kaikkien oppilaitten hyväksi. Heli-rahastonhoitajan laskujen mukaan tuotto oli 3538 € (viime vuonna noin 2400 €). Rahojen käytöstä päättää Koti & Koulu ry.

KUVA: Salissa oli kaksi rock-konserttia: pienten ja isojen musiikin ystävälle. Välissä katsottiin tarina Sven Dufvasta ja nähtiin viidesluokkalaisten tanssiesitys.


Kierrätys luokassa olleen juomatölkkien määrän arvauskisan tulokset
Tölkkejä paalissa oli 821 ja kolme parasta olivat:
1) Jouni Haapala 825
2) Marja-Liisa Iivanainen 800
3) Kia Sjöman 859


TIP-adressi sai huiman lisän nimiä vielä lauantaina. Yhteensä nimiä saatiin kerättyä 467 kpl reilussa viikossa. Se on todella hieno saavutus. Koti & Kouluryhmän puheenjohtaja Eija luovuttaa adressit opetuslautakunnan puheenjohtaja Marika Niemelle maanantaina koululla klo 9. ja muille opetuslautakunnan jäsenille lähetetään maanantaina koko nivaskan kopioituna kotiin.

Ei kommentteja: