Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Koulu pyytää huoltajilta palautetta!


KAIKISSA espoolaiskouluissa kerätään ainakin kerran kolmessa vuodessa huoltajapalautetta koulun toiminnasta. Edellisen kerran kysely järjestettiin vuonna 2006. Tänä keväänä on jälleen vuoromme. Käytössämme on sähköinen Espoon kaupungin laatima nettiohjelma, johon vastataan internetin välityksellä. Kysely koostuu 31 koulun toimintaan liittyvästä kysymyksestä, joihin vastataan asteikolla 1-5. Lisäksi on kysymys avointa vastausta varten.

Tunnukset ja salasanat on lähetetty koteihin oppilaitten repuissa oppilaiden nimillä. Mikäli perheessänne on useampia oppilaita, riittää yksi vastaus/perhe, vaikka tunnukset tulevatkin kaikille oppilaille. Kyselyn vastataamisaikaa on nyt pidetty vielä viikolla perjantaihin 2.4. 2009 saakka, koska valitettavasti vastauksia on tullut tähän mennessä kovin vähän. Auroran koulua käy lapsia 271 perheestä. Torstaihin mennessä kyselyyn oli saatu 45 vastausta.

Ohjeet kyselyyn vastaamiseen:
Valitkaa internet-osoite: https://wilma.espoo.fi
Kirjautukaa Wilmaan kotiin lähetetyllä oppilaan nimellä olevalla tunnuksella ja henkilökohtaisella salasanalla.

Jos vastaamisessa on ongelmia, ottakaa yhteyttä koulusihteeri Riitta Enqvistiin maanataista torstaihin klo 8-15, puh. (09) 816 40485

Ei kommentteja: