Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, syyskuuta 17, 2023

Viikkoraportti 37

(-) syksy viilenee. Perjantai oli haikea. Vähän liikaa hommia (- +) 2 Kokousta  (+) Didaktiikkaa ja perinnetyötä.

 Maanantai 11.9.

Kouluvaaripäivä. Illalla valtuuston kokous. Varanro2 ei tarvittu. Huomisten luentojen hiontaa.
  
 Tiistai 12.9. 

Herätys. Bussilla junalla Helsinkiin OKL: Luennot klo 10.15-13.45 aikuisdidaktiikasta. Takaperin kotiin päiväunille. Sitten  demarin valtuustoryhmän seminaariin Omniaan. Hyviä puheita ja salaattia
 .
 Keskiviikko 13.9. 

Aamulla huomisia didaktiikka-dioja. Puolilta päivin Marjun kanssa Rafael Wardin töitä ihailemaan ja sitten nauttiman keittolounasta Fat Lizardiin.  
Illansuussa TSL- opintojärjestön syksyn avaus  klo 18- 18.20 ryhmän huoneessa. Ihan livenä. Hyviä toimintaideoita. Vaimolle kukkasia. Päivän muita kohokohtia oli saada helsinki.fi- tunnus toimimaan.

 Torstai 14.9. 

Siltavuorelle. Ryhmät klo 10.15-13.45. Oli tosi kivaa. Hieno porukka. Kahden seuraavan viikon ryhmäkerrat onkin varattu  mikropetustuokioille. Niin lämpimiä muistoja 1980-ja 90-lukujen sijaiskurssien vastaavista.

Loppupäivä himassa väljempi. Valmistautumista perjantain vakavaan tilaisuuteen.

 Perjantai 15.9.

Kaija Kuivasen niin kaunis siunaustilaisuus Leppävaaran kirkossa. Blogissa on siitä pidempi juttu. http://pedagogiikkaa.blogspot.com/2023/09/kaija-kuivanen-1961-2023.html

Illalla klo 18 Perinneseuran teltan pystytys Kirkolle.Tavaroiden roudaus. Kirjat ja kassa turvaan. Aapo, Martti ja Esko. 

 Lauantai 16.9.M
inulla telttavuoro klo 13-16. Paikalle kuitenkin jo aamusta,  koska kamoja ei voinutkaan säilyttää  srk:n tiloissa. Sitten takaisin himaan. Uusi isku iltapäivällä: Mukana
 Rainer, ja Nina  klo 14 asti. Ohjelmassa  Klo 13.30  kirjaesittely: "Usein ensimmäisenä – Atso Vilkkijärven taival rahastajapojasta opetusneuvokseksi" jäi lyhyeksi. Sitten tuli raju tuulenpuuska ja teltta ja kamat lensivät mukkelismakkelis.
Onneksi saatiin apuja. Teltta ja kamat kasaan. Heräkello soimaan, sillä teltta piti pystyttää aamulla uudestaan.

 Sunnuntai 17.9. 

Aamulla klo 8.30 panemaan teltta uudelleen pystyyn Eskon ja Aapon kanssa. Sade iski. Himaan.

Takaisin telttavuorolle klo 10-13.  Meitä oli 3 äijää 
Kari F. minä ja bonuksena Rainer. Ladyt eivät päässeet tällä kertaa. Kirjoja meni kaupaksi ja juttukavereita piipahteli.
Lounaaksi ihania täytettyjä perunoita ja sitten päiväunet.

Paluu paikalle  klo 16 purkamaan telttaa. Hyvin meni.
Ilta kului  ensi viikon dioja suunnitellessa. Ja sitten vielä TV:stä jännäriä.

Ei kommentteja: