Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, joulukuuta 12, 2022

Valdemar(tt)i 5/2022











Espoossa  on tapana jakaa valtuuustovuoden tärkein päätösasia: seuraavan vuoden talousarvio kahdelle kokoukselle. Viime viikolla nuijittiin tärkein osa. Nyt maanantaina äänestettiin siihen tuolloin tehdyistä toivomuksista. Lisäksi listalla oli virkamiesten antamia vastauksia muihin t0ivomuksiin ja valtuustoaloitteisiin. Kun vastaus oli saatu, esitettiin taas uusia toivomuksia.Toivomus ei saa aiheuttaa kuluja.

VARA nro 2 (Martti) kutsuttiin paikalle kello 20:ksi, kun Sistonen joutui poistumaan.  Ehdin maistella  suolaisen letun ja siten 20.25 eturiviin. Tässä vaiheessa jäljellä oli vielä muutama valtuustokysymys. Puhetta johti oikein miellyttävästi Inka Hopsu. Teknikka toimi helposti.

Mielenkiintoinen keskustelu käytiin sähköpotkulaudoista. Pääosa puheenvuoron käyttäjistä vaati kuria ja järjestystä Muutama muistutti, että on niistä paljon iloakin.

Toinen tärkeä teema oli kouluruokailun hävikkiruoka. Miksi sitä edistänyt mainio oliko se "hävikkimestari"- projekti oli lopetettu? 

Yksimielisesti toivottiin Espoon liputtavan entistäkin aktiivisemmin Ukrainan lippua tukeakseen näin Ukrainan oikeutettua puolustussotaa,

Kokous oli alkanut klo 17.30, ja se  päättyi yllättävän aikaisin noin klo 21. Minä ehdin olla salissa 35 minuuttia :-). Sitten eikun lumipyryyn. 

 

Ei kommentteja: