Kirjoja

Kirjoja

torstaina, kesäkuuta 14, 2012

Hieno iltajuhla!

KLO 18.30 kohotettiin maljat, ja vartin kuluttua alkoi noin 200:n oppilaitoksen johtamisen foorumin osallistujan iloksi hieno musiikkihetki. Kansakoulunopettaja ja oopperalaulaja  Jorma Hynnisen sekä pianotaiteilija Ilmari Räikkösen pitivät hienno pienoiskonsertin  teemana suomalaisia lauluja.  Hynninen muisteli välijuonnoissa kauniisti opettajauraansa, ja ääni oli edelleen tosi komea.  Kohottavaa!

SITTEN oli päivällisen vuoro. Alkupalaksi riimilihaa ja saaristolaisleipää. Pääruuaksi ankanrintaa ja juustoperunoita. Jälkiruuaksi jugurttijäätelöä ja kirsikkahilloa. Maiskis.

MEITÄ espoolaisia ei paikalla ollut ainakaan liikaa.  Rastaalasta kaksi, Ruusutorpasta yksi, Nöykkiöstä yksi, Aurorasta yksi ja virastosta yksi.

Viereisen kuvan henkilöiden lisäksi  salin muista osista  tunnistettiin mm. Merja ja Jukka.


Saimme omaan  pöytäämme myös osallistujia Hauholta ja Mikkelistä. Iloista, ystävällistä ja älykästä seuraa.


ILLAN paras vitsi kuultiin Hauhon suunnalta. "Olen anorektikko. Miksi? Anorektikon tuntee siitä, että kun se katsoo itseään peilistä, se pitää itseään lihavana".

PÄIVÄLLISEN jälkeen oli luvassa tanssimusiikkia 60-80-luvuiltta. Musiikista vastasi rehtoi Hannu Kososen bändi. Se oli luvannut tanssittaa porukkaa aina klo 23 saakka. Vaatii kuntoa! Tunnen Hannun jo vuosien takaa, 80-luvulta Solakalliosta. Hyvä tyyppi.

Bändissä oli kaksi kitaristia, basisti, syntikan soittaja, rumpali  ja armottoman upeasti soittavat puhallinryhmä. Yes.

JOUDUIN  itse poistumaan ajoissa jo klo 21, joten  ehdin seurata vain tovin  ison orkesterin soitantoa, mutta komealta kuulosti. 

KAUNIISSA kesäillassa sitten kotiin. Jotta on koti :-)

PS.  Illalliskuluja ei maksettu Auroran koulun budjetista. OPH piffasi.

Ei kommentteja: