Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 19, 2012

Harrastukset kantavat!

AAMUN Hesarissa on paljon ikäviä uutisia. Mm. se, että Vantaan valtuuston hyväksymä säästöohjelma syö  koululaisten tarvitsemaan tukeen  100 avustajan suuruisen kolon.

MUTTA HS:ssä on myös tosi iloinen juttu: 60-luvun legendaarinen rautalankayhtye The Saints palaa kehiin! Ensimmäinen come back- keikka on jo  heitetty keväällä Munkkiniemen yhteiskoulussa, ja lehden mukaan kesällä niitä on ainkin kaksi. Sitä lehti ei tiedä, että pyhimysten kanssa on  alustavasti sovittu myös keikasta seuraavassa Auroran koulun bänditapahtumassa.

Bändin toinen kitaristi Lauri Hirvonen on kylällä tuttu, ja hauskan sattumuksen vuoksi  hänen kuvansa kulkee maailman lehdistössä Auroran koulun rexinä :-) Lauri on  mukana myös Espoon perinneyhdistys Auroran toiminnassa.

HARRASTUKSILLA on valtava myönteinen voimia antava merkitys.  Hyvä harrastus kantaa ja liittää ihmisiä toisiinsa vuosienkin tauon jälkeen.  Nämäkin herrat palasivat 48 vuoden tauon jälkeen treenikämpälle. Welcome back, The Saints!

LISÄÄ tietoa bändistä Wikipediassa: http://fi.wikipedia.org/wiki/The_Saints_(suomalainen_yhtye)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mikä hauska sattumus?

Martti kirjoitti...

Sahlbergin Pasi tarvitsi pikavauhdilla kuvia Aurorasta. Laitoinkin nipun. Yhdessä kuvassa Lauri on Aurorapäivän tapahtumassa. Kuvatekstissä lukee, että kuvassa on Auroran koulun rehtori. Harmaita miehiä me olemme molemmat:-)