Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, kesäkuuta 09, 2012

Ensimmäinen kesätyöviikko takana

NO niin, ensimmäinen kesätyöviikko takana. Pelittikö homma? Hain vertailupohjaa  kahden edellisen kesän vastaavan ajan blogilastuista.

Hyvin meni!

Ehkä upeinta tässä viikossa oli se, että koulutyön kesäkeskeytyksen aikana tahti  hidastuu. Niin se on.

Rekrytointi on  tänä vuonna etukenossa. Hyvä niin. Vain ela-opettaja puuttuu- ja siinäkin on haku päällä.

Koululla piipahtaneet ihmiset ovat olleet iloisella mielellä tänäkin vuonna. Ja kesäkerhon lapset tuovat iloa hiljaiseen taloon. Tyhy-risteilylle on alustavasti varattu paikka 26:lle. Riittävä määrä. Matkayhtiö tekee parhaillaan tarjousta meille.

Paperitöitä on aina jäänyt  keväästä kesälle. Niin nytkin.  Sain hoidettua mm. johtokunnan paperit ja ops-tekstitkin (se olikin ihan oma juttunsa).  Lukkarien teon startin kannalta tärkeät perustiedot alkavat  pian olla kasassa.

Kitkaa, kitkaa

Viime vuonna eka kesätyöviikko oli (näin luen) tosi monipuolinen ja aika positiivinen. Kesällä 2010  hampaat olivat olleet paljon pahemmin irvessä päällekaatuneiden vaikeasti toteutettavien säästömääräysten vuoksi. Nyt on vähän samaa makua kevään palkkamenojen ylittymisen vuoksi. Ja sekin on myönnettävä, että olen edelleen haikeana avustajapalvelujen vähenemisestä Aurorassa. No, siihen saattaa kuitenkin ensi viikolla löytyä liikkumatilaa. Palaan asiaan.

Ensi viikon must-juttuja

Ennen kesälomaa on siis jäljellä vielä kaksi työviikkoa.  Lukkarityö alkaa. Tarpeettomien papereiden hävittämissavotta jatkuu.  Kunhan saa matkatoimiston tarjouksen, teen anomuksen  tyhy-risteilystä. Kirjoitan puhtaaksi  kasvattajaverkoston muistion ja lähetän sen  eteenpäin kokoukseen osallistuneille. Viimeiselle viikolle jäänee  OHR-kansion siivoaminen.

Ensi viikon kohokohta tullee olemaan oppilaitosjohdon foorumi Dipolissa torstaina ja perjantaina. Sinnehän tulevat "kaikki".

Ei kommentteja: