Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, syyskuuta 01, 2009

Stop influenssa 1!

- KLIKKAAMALLA kuvaa saa julisteen suuremmaksi-TIISTAI. Kahdeksan työntekijää pois. Emäntä ja keittiöapulainen. Kaksi opettajaa Kiva Koulu-koulutuksessa ja yksi TVT-koulutuksessa. SixMixin JJ. Molemmat SixMixin avustajat. Mutta selvittiin. Kertakäyttölautasia. Joustavuutta.

Yksi meille tärkeä koulunkäyntiavustajista jätti irtisanoutumispaperin. Lähetin opetustoimenjohtajalle hakemuksen poikkeusluvasta täyttää tehtävä. Saa nähdä, kuinka käy. Selvittelin töiden jakoon liittyviä pahoja mieliä.

Oppilaan kadonnut takki löytyi. Tänään taas hukkui yhdet koristecrocs-kengät. Luin ymmärryksellä vihaisia kirjeitä vanhemmilta ja yritin vastata rakentavasti.

Yksi oppilaamme oli ottanut opettajiensa kanssa yhteen niin että oikein itku tuli. Lohduttelin surua.

Ennen kotiinmenoa ehdin pyörittämään hyppynarua Tippiin ja monistamaan huomisen Auroraseminaarin ojenteita.

SÄHKÖPOSTISSA tuli houkuttelevia työtarjouksia. Huikein oli pyyntö lähteä kouluttamaan Maltalle rehtoreita syys-lokakuussa. Yes!

TYÖPÄIVÄN jälkeen oikoluin Luokanopettajalehden sivuja. Aina niitä virheitä jää. Mutta nyt ilmeeltään uudistettu lehti on paketissa. Painosta tulee vielä värikopiot, joihin voi tehdä viimehetken muutoksia.

ILLALLA oli vielä perinneyhdistys Aurora ry:n hallituksen kokous. Todella viriiliä porukkaa. Alkuyöstä luin 10-vuotisjulkaisun tekstin läpi.

Kokouksen jälkeen suunnittelin huomista YT-istuntoa, ja tein sinne keynote-diat.

PS. Vuorokaudessa sivuja on ladattu taas 429 kertaa! Erikoista. (nyt klo 22.50 saldo on 30 929)

Ei kommentteja: