Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, syyskuuta 29, 2009

Koti & Koulu ry:n vuosikokous 21.9.2009

KUVA: Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Eija Kaarto.

AURORAN Koti & Koulu ry. piti maanantaina 21.9. 2009 sääntömääräisen vuosikokouksensa.

Uuden johtokunnan jäsenet ovat: Marita Anjala, Päivi Tiainen, Sari Viding, Satu Jumpponen, Pasi Bordi, Carita Lähdesmäki, Pia Kontola, Annaleena Kuhanen, Soile Hänninen ja Marja Pajamies.

Opettajakunnan edustajana toiminut apulaisrehtori Ulla Hämäläinen jatkaa edelleen.

Yhdistyksen kotisivuille pääsee tästä linkistä.


KOTI & KOULU RY:N TOIMINTAKERTOMUS AJALTA 1.8.2008 - 31.7.2009

Toimihenkilöt

Toimintakauden aikana johtokunnan puheenjohtajana on toiminut Eija Kaarto, varapuheenjohtajana Marita Anjala ja sihteerinä Carita Lähdesmäki. Rahastonhoitajana on toiminut Tuija Holmström-Erkamo. Johtokunnan jäseniä ovat lisäksi olleet Pasi Bordi, Satu Jumpponen, Pia Kontola, Marjo Lehtinen, Annaleena Kuhanen, Päivi Tiainen ja Sari Viding. Opettajakunnan edustajana on toiminut vararehtori Ulla Hämäläinen.

Varsinaisina tilintarkastajina ovat toimineet Soile Hänninen ja Irmeli Westerstråhle, varatilintarkastajina Pekka Taipale ja Päivi Tiainen.

Jäsenyys Yhdistys on Suomen Vanhempainliiton jäsen.

Toiminta Johtokunta on kokoontunut toimintakauden aikana 8 kertaa (23.9.2008 (vuosikokous), 20.10.2008, 24.11.2008, 12.1.2009. 9.2.2009, 2.3.2009, 6.4.2009 ja 11.5.2009)

Toimintavuodelle asetetut tavoitteet saavutettiin hyvin.

Toimintavuonna toteutimme useita aivan uusia tempauksia ja tukimuotoja:
Järjestettiin joulukuusimyynti, joka onnistui erinomaisesti lyhyestä varoitusajasta huolimatta. Tempauksesta tuli hyvää palautetta, kuuset osoittautuivat laadukkaiksi ja K&K:n kassaan kertyi noin 300 euroa. Koulun kirjaston kirjat kaipasivat päällystämistä, joten ne päällystettiin talkoovoimin Järjestettiin Studia Aurora keskusteluilta teemalla ”Vanhemmuuden ihanuus ja kurjuus”. Tilaisuudessa alustivat Irene Ojansuu (sos.tt,perheterapeutti Jorvin sairaalan lastenpsykiatrian poliklinikalta sekä Anu Kiesvaara(kouluterveydenhoitaja)
Vapunaatoksi organisoitiin yhdessä yläasteen kanssa koulun pihalle vappukahvila munkkitarjoiluineen, kohderyhmänä seudun lapsiperheet. Hallinnoitiin Kesä-TIP:n ja Luunjan leirikoulun rahaliikennettä koulun puolesta, jotta tällaistakin toimintaa oli mahdollista järjestää koulun puitteissa. Organisoimme adressin keruun TIP:in jatkamisen puolesta, sekä adressin luovuttamisen opetuslautakunnan puheenjohtajalle
Lisäksi toteutimme perinteisiä tempauksia, kuten ilmapallojen myynti ja täyttötalkoot, Kevätjuhlan tarjoilut (tällä kertaa kahvilan muodossa) sekä organisoimme Aurora-päivän j ärjestelyjä yhteistyössä koulun ja opettajien kanssa.

Kuluvana toimintavuonna on hankittu koululle mm:
  • Elokuvalisenssi lukuvuodeksi
  • Taikuriesitys vapuksi oppilaille
  • 6. luokkien kukitukset, hymypatsaat ja stipendit
  • Palloja ja hyppynaruja sekä sählyn pelaamiseen suojalasit
  • Käärme koulun terraarioon
  • Myönnettiin avustuksia koulun harrastustoiminnalle
Perustimme yhdistykselle omat nettisivut jotka linkitettiin Auroran koulun nettisivuille Koti- ja Koulu -otsikon alle. Sivut löytyvät myös suoraan osoitteesta: http://www.aurorankotijakoulu.kotisivukone.com/ .

Kävimme keskustelua Lippajärvellä ilmenneestä ilkivallasta, ja teimme asiasta tiedotteen reppupostina vanhemmille. Yritimme myös järjestää poliisin vierailemaan koululle, mutta se ei vielä keväällä 2009 onnistunut aikataulullisista syistä.

Selvitimme erilaisia tunnettuja puhujia Studia Auroraa varten, mutta he osoittautuivat liian kalliiksi.

Johtokunta

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut uudelle hallitukselle ja kiitos kun jaksatte!

Jos ovatkin ajat vaikeat, niin meillä on hyvät vanhemmat...

Susanna Lehti

Anonyymi kirjoitti...

Hei, missäs isät luuraavat? Yksi rohkea hallituksessa.
Tervehtii entisen oppilaan perhe.