Kirjoja

Kirjoja

torstaina, syyskuuta 03, 2009

STOP influenssa 2!

- klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi-FLUNSSA kaataa nyt Auroran henkilökuntaa.

Toivon vanhemmilta ymmärtämystä tilanteessa, jossa sijaistenottoa sairastuneelle henkilökunnalle on kielletty ja rajoitettu. Opettajille ei saa ottaa sijaista kahden ensimmäisen päivän aikana (poikkeuksena sope-luokat ja alkuopetusluokat). Koulunkäyntiavustajista sijaisen saamme ottaa vain sope-luokille ja eritysluvalla näkövammaiselle oppilaalle. Juuri olen saanut opetustoimenjohtajalta luvalta palkata sijainen myös kehitysvammaisten lasten avustajalle.
KESKIVIIKKONA meillä oli pois emäntä,toinen laitoshuoltaja, talonmies, laskutavasta riippuen 2-3 opettaja ja kolme koulunkäyntiavustajaa. Iltaan mennessä alkoi oireilla vielä useita opettajia. Mahdollisesti yksi opettaja ja yksi avustaja ovat palaamassa huomenna töihin.

Pahoittelen, ettemme pysty hoitamaan kaikkia tehtäviämme sillä laatutasolla, jonka olemme itsellemme asettaneet. Joudumme turvautumaan usean luokan osalta poikkeusjärjestelyihin, joissa päätavoitteena on turvallisuuden takaminen. Joudumme näissä olosuhteissa tinkimään opetussuunnitelmallisesta kunnianhimosta.

Toiminnasta vastuullisena rehtorina olen lähettänyt omille esimiehilleni vetoomuksen sijaiskiellon purkamisesta ainakin kehitysvammaisten lasten opettajien ja avustajien osalta.

Emme myöskään aina pysty tiedottamaan vanhemmille kaikista heidän lapsensa luokkaan vaikuttavista, yksittäisistä tilapäisratkaisuista haluamallamme tavalla.

Ei kommentteja: