Kirjoja

Kirjoja

torstaina, syyskuuta 03, 2009

Hyvän mielen torstai

KUVA: Hyvää mieltä tuotti lähettää eetteriin kolmas osa kuunnelmasarjaa "Kolme iloista rosvoa". Olin spiikkaaja ja tehostemestari. Kertojana oli Jukka Jokiranta, rosvoina DreamMixin pojat Ibrahim & co, ja kuorona Uma Jutilan vetämä 6a-luokan rosvokuoro.


HYVÄN mielen päivä!

Sain tänään hienoja uutisia:
(1) Saimme luvan palkata kehitysvammaisten lasten sairastuneelle koulunkäyntiavustajalle sijaisen. Palkkasimme heti.
(2) Hallintopäälliköltä tuli kirje, jonka mukaan sekä rehtorit että esimerkkiruokailijoiksi määrätyt koulunkäyntiavustajat saavat syödä verotusarvolipukkeella.
(3) Kulkee myös alustavia tietoja, että lyhytaikaisten opettajien sijaiskiellon vastineeksi vaadittavat omat säästöt olisi saatu päättävien tahojen neuvotteluissa kohtuullisiksi ja mahdollisiksi.
(4) Anomuksemme irtisanoutuneen avustajan tehtävän täyttämisluvasta on lähtenyt eteenpäin puollettuna. Yes!

HYVÄÄ mieltä tuotti myös leffanteko Skidi- ja SiniMixeistä. Kuvasin tänään 3-4-luokkalaisia ja yhtä äitiä.

HYVÄÄ mieltä tuli myös syksyn ensimmäisestä teknisen työn tunnista 6c-luokalle. Meitä oli paikalla peräti kolme opettajaa ja avustajaa seistemää lasta kohti. Työ oli siis turvallista.

HENKILÖKUNTAAKIN palaili töihin. Poissa on edelleen talonmies, emäntä,laitoshuoltaja (tilalla firma), yksi opettaja ja kaksi avustajaa.

KLO 18 on vielä 6d-luokan vanhempainilta. Enempää en tänään ehtinyt.

PS. Koteihin on lähetetty koulukuvaustiedote. Kuvaukseen tarvitaan huoltajan suostumus. Lipukkeella tilataan myös halutun kaltainen kuvasarja. Lipuke tulee tuoda kouluun mukaan.

Ei kommentteja: