Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, toukokuuta 12, 2009

LUUNJA-tiedote

Tiedote vanhemmille

Tänä vuonna Luunjan leirikoulussa toteutetaan oma leirilehti sähköisessä muodossa, ilmestyen nettiin lähes reaaliaikaisesti.
Lehti löytyy os. http://leirilehti.blogspot.com

Oppilaat tuottavat päivittäin materiaalia, mm. tekstiä, kuvia, videoita jne.

Pyydämme Teitä, oppilaiden huoltajia, lukemaan ahkerasti leirilehteä viikon aikana. Kommentoikaa, kirjoittakaa terveisiä ja antakaa palautetta lehdestä päivittäin mikäli mahdollista. Myös Auroran koululle jäävät oppilaat käyvät tutustumassa lehteen ja kirjoittavat terveisensä leirikoululaisille.

Leirilehti on osa Metropolia Ammattikorkeakoulun digitaalisen viestinnän koulutusohjelman opiskelijoiden opinnäytetyöprojektia. Opinnäytetyötä varten haastatellaan pientä osaa leirikoululaisista. Haastattelukysymykset koskevat leirikoululaisten kokemuksia lehden teosta.

Kysymyksiä projektista voi esittää os. sanni.soinio (at) metropolia.fi / kaisa.rannantie (at) .fi

1 kommentti:

Esa Kukkasniemi kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi aktiivista osallistumista leirilehden keskusteluihin. Käytimme viime syksynä ensimmäistä kertaa omalla koulullamme vastaavaa ideaa ja suosio oli hyvä. Kotona oli kuulemma mukava saada kuvia ja tarinoita lähes reaaliajassa ja toisaalta meidän leirikoulussa oli mukava kuulla kotipuolen kuulumisia. Enemmänkin olisi saanut tulla. Hienoa, Martti.