Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, toukokuuta 25, 2009

Kevään viimeinen maanantaikoulupäivä

KUVA: Lehden raportin kansi


-Päivitetty klo 20.36-


AAMUVARHAISELLA lähetin hämeenlinnalaiselle mainostoimistolle tilauksen Luokanopettaja-lehden uudesta ilmeestä. Työryhmä on nyt hommansa tehnyt, ja Lo-hallitus sitä kommentoinut. Katsotaan, mitä ammattilaiset ehdottavat. Tarkoitus on edelleen saada lehden ulkoasu uusittua syyskuun 15. ilmestyvään vuoden kolmanteen numeroon mennessä. Juttelin mainostoimiston väen kanssa, ja sovimme palaverin parin viikon päähän.

KUVA: Freefoton foto sanoo: koulupäiviä on kuusi


JA SITTEN kouluun. Edessä oli tiukka päivä näytelmätreenejä. Klo 9 pääsimme alkamaan näytelmän loppuosan ensimmäisen täydellisen läpimenon.

KUVA: Kuningas, kuningatar ja hovimarsalkka odottamassa sisääntuloa.


Kaikki pitäisi saada siihen kuntoon, että I- ja II-miehitykset ovat keskiviikkona valmiina kenraaleihin. Hyvältä näytti jo tänään. Vaatteet olivat ok. Asemointi toimii. Kesto liikuu 30-40 minuutin välillä. Puolituntinen on tavoite. Ehtisi tuuletta salin kahden esityksen välissä.

KUVA: Evi ja Jiri viimeistelivät kovaa vauhtia lavastusta.


Infossa tänään tsekkasimme mm. meikkitilanteenja työnjakoa.

KUVA: Ja kuinka komeasti kuoro ja orkka alkaa toimia!


KesäTipin työspimukset kuittautettiin ja sovittiin välipalahankinnat. Juoksin mukaan kahteen oppilashuollolliseen kokoontumiseen.

Huomenna - toivottavasti- saan palkattua kaksi opettajaa ensi lukuvuoden ajaksi. Jos muistavat tuoda mukanaan byrokratian vaatimat paperit:-). Eka muisti jo tänään.

VIIKONLOPUN aikana ehti vuolla työrästivuoresta muutaman juustohöylällisen. Kyselykoneen näpsäkästä nettikyselystä oli taas paljon iloa ensi lukuvuoden suunnittelua koskevien toiveiden keräämisessä. Espoon eRekry-järjestelmä oli mennyt jumiin, joten en päässyt tsekkaamaan, millaisia hakijoita avoinna oleviin tehtävin olemme haaviin saaneet. Ehkä tänään.

ILTAPÄIVÄLLÄ ehdin hakea yliopistota ennen klo 16 kahden vuoden takaisen promootion juhlakirjan. Se on nyt julkaistu. Kirjaan kuuluu oikein dvd kulkueesta jne.

SITTEN vielä koululla antamaan kirjallista selvitystä Auroran koulun opettajien lyhytaikaisista opettajien sijaisjärjestelyistä 30.4. annettujen ohjeiden jälkeen. Sen siitä saa, kun leikkii päivystävää dosenttia :-)

Ei kommentteja: