Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, toukokuuta 22, 2009

Yhden päivän kouluviikko :-)

KUVA: Saliin syntyy pikkuhiljaa satumaailma.


-Päivitetty klo 20-

JÄNNÄ tunne nousta töihin torstain lomapäivän jälkeen. Kuin saisi yhden päivän kouluviikon. Näitä saisi olla useammin :-)

PÄIVÄ kului siivouksen merkeissä. Espoon tekninen virasto on myöntänyt kouluille talkoorahaa peräti 500 €, ja sillä on nyt hankittu munkkeja, jäätelöä ja juotavaa oppilaille. Siivosimme koulun pihaa ja ympäristöä. Opettajat olivat muistuttaneet oppilaita siitä, että mukaan tarvitaan omat hanskat. Roskiin kun aina on tarttunut likaa jne. Samalla poistimme luokista kuolleet tuolit jne. pihalla olevalle irtolavalle.

SIIVOUKSEN ohessa jatkuivat näytelmän harjoitukset koko päivän ajan. Hioimme esitystä kronologisesti kohtaus kohtaukselta, sauma saumalta. Näin varsinkaan pienemmät oppilaat eivät joudu odottamaan koko päivää. Ja kaikki ehtivät myös syömään.Pääsimme läpi melkein koko näytelmän. Maanantaina homma sitten jatkuu. Koulu muuten alkaa ma klo 8.15 3.-6.-luokilla, meillä on ollut sotkuja tiedotuksessa.

ILTAPÄIVÄLLÄ vein Vespalla koulunäytelmän fanipaidan painettavaksi PaitaMyllyyn ja hain sitten autolla kruunut ja hovimarsalkan sauvan lainaksi Helsingin Kaupunginteatterista. Karjalaisen Sarilla on arvokkaita suhteita.

JA kaiken toiminnan ohessa täytyi hoidella monenmoisia hallinnollisia asioita. Ja selvitellä oppilaiden keskinäisiä harmeja.

KIVA kuulla maanantaina, kuinka upea koululeiri Luunjassa jälleen kerran oli.

Ei kommentteja: