Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Keskiviikkona kerkiää kaikenlaistaOLIPA vipinää. Aamulla ylös klo 5.45. YT-lista sähköpostiin. Istunto alkoi klo 8. Paljon porukkaa pois. Pakollisille ja luvallisille hankittiin sijaiset. Ulla ja Katri olivat Tampereella tutustumassa Raholan koulun tapaan järjestää ryhmäintegraatio.

KLO 8.50 koululle tulivat tanskalaiset vieraamme Kogen pedagogisesta kehittämiskeskuksesta. Kerroin heille koulustamme, ja mm. espoolasesta oppimiskeskustoiminnasta. Katselimme macilla tekemiäni diaesityksiä. Panin kuvakavalkadin automaattiohjaukselle, ja juoksin opettaja-asuntolaan isännöimään oppilashuollon tilojen tarkastusta. Kaikille psykologeille ja kuraattorelle tulisi löytää asialliset tilat kouluilta.

Oli ilo näyttää ulkomaalaisille eläviä lapsia soittamassa ja opiskelemassa muuten vain mm. 5b-, skidikarhu- ja 3b-luokissa. Teatterikerholaiset panivat vieraat näyttelemään kevätnäytelmämme englanniksi. Emäntämme leipoma leipä ja kahvi maistuivat.

Klo 11 heitimme lämpimät hyvästit, ja kogelaiset lähtivät kävellen kohti Järvenperän koulua. Ko 11.30 oli äijäorkesterin treenit. Ensi tiistaina koulun pihalla on iso konsertti, ja siellä rexin pitäisi heittää Ramones-tyylille sovittu "You were on my mind". Vaikka itse sanonkin, tulossa on ihan tanakka biisi.

Sitten kokoamaan aineistoa huomista arviointiseminaaria varten.

ILTAPÄIVÄLLÄ ajoin vielä Helsinkiin perehtymään taas kasvatuksen maailman käsitteisiin. 100 sanasta on nyt 40 % käyty läpi kahteen kertaan.

Ilta sujuukin (näin veikkaan) kiltisti veroilmoituksen kanssa.

Ei kommentteja: