Kirjoja

Kirjoja

torstaina, toukokuuta 28, 2009

Kevään viimeinen torstai

KUVA: Kolme koulupäivää! Kuva lainassa tästä osoittesta.


ILLANEILISET esitykset sujuivat mainiosti. Ne olivat sopivan mittaisia (n. 33 min), ja täpötäysi nouseva katsomomme oli kummallekin miehitykselle iloisen kannustava, Kuoro lauloi ihanasti! Kuinka hienoa onkaan, että naapurikoulumme auttavat meitä valmistautumaan tulemalla kenraaleihin yleisöksi.

KUVA: Sydän purkissa (Raija Herrala)


AAMUPÄIVÄ oli tosi hektinen. Klo 8 alkoi YT-istunto. Kävimme läpi opettajille ja avustajille tehtyjä ensi lukuvuota koskevia kyselyitä. Sitten näyttelijät meikkauksiin. Yhteydenottoja. Allekirjoituksia.

ILTAPÄIVÄ venyi, enkä entinyt kuin piipahtaa kotona, ja sitten taas koululle.

TÄNÄÄN torstaina vauhti ei ainakaan hidastu. Kenraalien tauoilla on saatava stipendiasiat kuntoon. Työpöydälle on kertynyt valtava pino hoidettavia asioita. Kunpa ehtisi lähettää uusien eppujen vanhemmille tiedon ensi syksyn luokasta. Ehkä ehdin, ehkä en, laulaisi varaan Matti Nykänen. Tilannetta ei yhtään auta, että koulut yhä odottavat tietoa ensi syksyn koulunkäyntiavustustuntien määrästä ensi syksyksi. Ja tällä taas on suora yhteys siiten, mitä töitä TIPissä on tarjolla. HUH! Iltapäivän aluksi meillä olikin kimurantti neuvottelu erään lapsen avustuspalveluiden riittävyydestä. Kaksi opettajapäätöstä. . Ja illalla sitten kaksi kevätjuhlaa.

Ei kommentteja: