Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, toukokuuta 30, 2009

Auroran viikkokirje nro 23


VIIKON KUVA: Suvivirsi soi koulun pihalla


Auroran koulun viikkokirjeessä tiedotetaan tiiviisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai. Tämä on lukuvuoden 2008-2009 viimeinen viikkokirje. Seuraava viikkokirje julkaistaan lauantaina 14.8.2009.

LYHYESTI VIIKOSTA 22

OHI ON. Auroran koulun 51. toimintavuosi on hoidettu kanta, ja kirjan kannet on lyöty kiinni. About 50 kuudesluokkalaista on saatettu yläkouluun.

Muutoinkin viikko 22 oli oikein extreme-viikko. Oppilaat jaksoivat hienosti neljät satunäytelmän kenraalit ja neljät esitykset. Pääosin palaute on ollut tosi ystävällistä. Sen lapset kyllä ansaitsevat. Rehtori on kiitänyt autollaan ympäriinsä noutamassa fanipaitoja, palauttamassa teatterirekvisiittaa ja jakamassa rock-konserttipaitoja.

Rehtorilla oli ilo ja kunnia täyttää tällä viikolla kutsumenettelyllä kaksi opettajan paikkaa: Luokanopettaja Marko Laaksonen jatkaa omalla luokallaan, ja erityisopettaja Riina Solantaus omalla paikallaan. Vielä on kaksi opettajan paikkaa kuittauksia vaille.Viimeiset opettajatehtävät täytetään viikon 23 aikana. Opettajakunnassa tapahtuu vain pieniä muutoksia, ja se on hienoa se.

Perjantaina juotiin kevätkahvit ja jaettiin Koti & Koulu ry:n kukat henkilökunnalle.

Koulunkäyntiavustajien osalta joudumme odottamaan ensi viikon ratkaisuja. En muista 20 rehtorivuoden ajalta yhtään vuotta, jossa seuraavan syksyn tilanne olisi yhtä epäselvä kuin nyt. Mutta elämme kai hyvin poikkeuksellisia aikoja.

ENNAKKOTIETOA KESÄVIIKKOJEN OHJELMASTA


OPPILAAT ja opettajat ovat siirtyneet kesälaitumille, ja sen he ovat totisesti ansainneet. Henkilökunnasta rehtori, koulusihteeri, talonmies, laitoshuoltajat ja kouluterveydenhoitaja jatkavat vielä ahertamista. Ja tietysti Janina ja Noora kesäTIPissä. Kesätiphän toimii aina juhannukseen saakka klo 9-15.

Rehtorit on kutsuttu infoon ensi viikon torstaiksi. Siellä annettaneen viimeiset ohjeet seuraavan lukuvuoden suunnitteluun.

REHTORI on töissä juhannukseen saakka, ja koulusihteeri koko kesäkuun.

PS. Uuden laskurin mukaan ajalla 26.3 - la 30.5. (klo 19.15) blogin sivuilla on käyty 13607 kertaa. Päättyvällä viikolla kävijöitä oli 1925. Se tarkoittaa 275 käyntiä päivässä. Uusi enkka.

Ei kommentteja: