Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, helmikuuta 15, 2009

Auroran viikkokirje nro 8/2009

KUVA: Väkivallan uhka on todellisuutta jo suomalaiskouluissa. Keskiviikon YT-tunnilla katsoimme aiheesta tehdyn opetuselokuvan.


Auroran koulun viikkokirjeessä tiedotetaan tiiviisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai.


LYHYESTI VIIKOSTA 7

Upeat talvikelit jatkuivat. Samoin uintivuorot. Auroran koulu vilahti torstaina tv:ssä 45 minuuttia ohjelmassa, jossa käsiteltiin ilkivaltaa kouluissa. Virkahaastattelut jatkuivat. Flunssankin vuoksi henkilökuntaa oli poissa aikalailla. Koti & Koulu ry. suunnitteli Auroran päivää. Luunjan koululeirin kustannukset ovatkin odotettua korkeammat. Siksi koteihin lähetettiin uusi ilmoittautumiskirje. Virallista ppäätöspaperia Auroran johtokunnan nimittämisestä ei ole vielä tullut. Torstaina koululla vieraili lapsia lähipäiväkodeista. Viikon kohokohtana oli keskiviikkoinen "Paluu Auroraan"-rock-konsertti.


VIIKKO 8

Kaikilla lapsilla on talviloma. Luvassa on hyvät kelit. Rehtori ei ole lomilla. Hänet tavoittaa parhaiten kännykästä. Muutoin talossa on varsin hiljaista. TIP-toimintaa ei ole.


ENNAKKOTIETOA VIIKOSTA 9

Koulu alkaa maanantaina ihan normaalin työjärjestyksen mukaan. Uinnit jatkuvat. Luokkien uimavuorot löytyvät reissuvihkoista.

Ei kommentteja: