Kirjoja

Kirjoja

torstaina, elokuuta 23, 2012

Flunssa jatkuu mutta jatkukoon...

Lukkarit alkavat olla valmiita.
KÄVIN tänään koulun jälkeen apteekissa hakemassa rohtoja yhä jatkuvaan kuumeettomaan räkäflunssaan.  Olo ei ole ihan kotoinen, mutta painetaan, vaikka tehot ihan riitä :-)

LUOKKIEN lukkarit saatiin tänään 99%:sti valmiiksi. Suomi2- ryhmät muodostettiin nekin.  Johtoryhmä pohti työryhmiä ja mm. leirikoulukorvausasioita. Ensi viikolle jää vielä eräiden erityistehtävien jakoa.

PÄIVÄN iloisin asia oli Auroran pihajuhlan (12.9) suunnitteluhetki innostavien nuorten ilmaisutaiteen opiskelijoiden kanssa.  Perästä kuuluu ja pian.

PÄIVÄN shokki-uutinen oli, että ns. Henkka (aika kallis hallinnon tietojärjestelmä) pannaankin telakalle. En viitsi sanoa tämän enempää.

Toinen surkuhupaisa uutinen koski Auroran koulun sisäilmamittausten tekemistä.  Saamani vastaus  sai vain adrenaliinin nousemaan.  Joten senkin osalta on viisaampaa, etten kirjoita yhtään enempää.

PIDÄN huomenna vuosilomapäivän. Ne on kuulema pidettävä. Rästissä on pitämättömiä aikaisemmiltakin vuosilta. Tuttuun tapaan käytän sen ideoiden jakoon, tällä kertaa Jyväskylässä. Teemana on pedagoginen hyvinvointi.

Ei kommentteja: