Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, toukokuuta 09, 2010

Hyvää äitienpäivää!


KUVA: Järjestötyö vie usein illat ja viikonloput. Perjantaina osallistuin Luokanopettajaliiton uuden hallituksen ensimmäiseen varsinaiseen kokoukseen. Kuinkahan mones hallitus tämä onkaan, jonka kokouksia seuraan? Yhdeksäs?

Huomenta, rakas blogi. Onneksi on sunnuntai. Lepopäivä. Viikko kun oli pitkä ja kaikenlaista touhua täynnä.
  • Sain tehtyä kaikki Rexi-akatemia- kurssiin kuuluneet tehtävät. Virtuaalinen täydennyskoulutus on jo tätä päivää.
  • Peter Pan on lähes kokonaan kuvattu ja editoitu. Muutama joukkokohtaus vielä. Uman musiikki on äänitetty. Juliste on valmis. Koulun arkiryhmä on suunnitellut itse leffaillan aikataulutusta. Koulun aulassa on komea Mikä-Mikä-Maan pienoismalli.
  • Kokouksissa ja koulutuksissa on niissäkin istuttu lähes joka päivä. Tottakai OAJ:n puheenjohtajapaneelin veto oli tärkeä luottamustoimi.
  • Turvallisuusasioissa oli viikon aikana näkyvissä valoa.
  • Resurssiasioissa ollaan vielä aika anomaliatilassa. Takaiskuja tuli oppimiskeskuksen lisäresurssien suhteen. Hyvä uutinen oli leikkausprosentin kevyt pieneneminen. Paineensietokykyä vaaditaan vielä kaikilta.
  • Oman koulun lukuvuosiseminaarissa porukka antoi tälle hurjalle lukuvuodelle arvosanaksi 8. (syksyllä arvosana oli 8-). Palaan sekä ops- että lukuvuosiseminaarien anteihin, kunhan ne on esitelty ensin johtokunnalle.

PS. Maailmassa on tehty monta kaunista laulua äideille. Yhden niistä teki Irwin Goodman. Tässä linkki U-tubeen.

Ei kommentteja: