Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, toukokuuta 21, 2010

Blogitiedote 4: Peter Pan- paidoista ja leffan kopioistaKUVA: Peter Panin upean julisteen ovat tehneet 6a-luokan Elisa, Jenni ja Anni.


TERVETULOA ELOKUVIIN!

TÄMÄN kevään kaikkien luokkien yhteinen kevätjuhla on elokuvatapahtuma Kannusillanmäen väestönsuojassa olevassa teatterisalissa. Ohjelmassa on Auroran koulun ensimmäinen koko koulun elokuva: Peter Pan- kapteeni Koukun muistamana. Elokuva kestää n. 34 minuuttia, ja siinä esiintyy kaikkiaan yli 200 oppilasta ja kolme opettajaamme. Elokuvan musiikin on säveltänyt opettaja Uma Jutila, ja sitä esittävät yhdessä koulun kuoro ja opettajat sekä elokuvaorkesterimme.

ESITYKSIÄ on siis neljä: klo 17.00, 17.45, 18.30 ja 19.15. Teatterisalissa on mukavat tilat 250:lle katsojalle. Käytössämme on myös pieni kahvila, jossa on puffetti, josta löytyy mm. leffakarkkeja.


KUVA: Kannusillan teatterisali sijaitsee aivan Espoon keskustassa, väestösuojassa. Osoite on Kannusillankatu 4. Itse saliin on ulko-ovelta noin 200 metrin kävely.


AURORAN KOTI & KOULU ry ottaa elokuvatilaisuudessa vastaan käteistä vastaan tilauksia
  • Peter Pan- t-paidoista (valkoisia ja mustia, hinta 12 €/kpl). Mallit on nähtävissä tilaisuudessa:

  • (Valkoisen t-paidan selkämyksessä Peter Pan ja Heli-keiju)

  • (Mustan t-paidan selkämyksessä Kapteeni Koukku)
  • Peter Pan- Kapteeni koukun muistelemana- 30 minuutin dvd-leffakopioita (hinta 12 €/kpl).
Leffailtana maksetut tuotteet toimitetaan viimeisten kouluviikkojen aikana reppupostina perille.

Vanhemmat, jos haluatte tällaisen elokuvamuiston, varatkaa siis tasaraha mukaan. Mahdollisella katteella tuetaan ensi syksynä koulun kerhotoimintaa.


Ei kommentteja: