Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, tammikuuta 29, 2010

Mikä perjantai!

PAKKANENKIN on hieman hellittänyt, joten on upeaa nousta tähän perjantaipäivään. Aamiaiseksi ehdin jo lukea loppuun Veli Nurmen mainion teoksen Uno Cygnaueksesta. Palaan siihen myöhemmin. Aamuvirkkuna ehtii.

PÄIVÄSTÄ on tulossa oikein monipuolinen. Klo 9.30 kokoontuu oppilasparlamentti. Listalla on mm. kouluravintolan nimikisa, oppilaitten toiveita Auroran päivän ohjelmaan ja melkein virallinen äänestys koulupäivän pidentämisideasta. Vaihtoehdot ovat samat kuin muutama viikko sitten blogin pikaäänestyksessä. Äänestys tehdään myös siksi, että Hbl:n toimittaja haluaa tulla käymään koulullamme. Hän tekee juttua pidemmistä koulupäivistä, ja TIP-hanke nyt tarjoaa jotain saman suuntaista.

LAUTAKUNTA on kokoontunut eilen, ja vähän jännittää, mitä se on päättänyt aamu- ja iltapäivätoimintaan otettavien kriteereistä. Päätöksellä on iso vaikutus mahdollisuuksiimme jatkaa TIPPiä.

VIIMEVIIKKOISTA väkivaltatapausta käsittelen tänään oman esimieheni kanssa.

ILTAPÄIVÄLLÄ alkavat sitten opetussalan Educa-messut Helsingissä. Osa opettajista on sopinut luokkiensa kanssa, että päivän viimeinen tunti (uskonnon tunti) pidetään myöhemmin. Nämä opettajat ovat ilmoittaneet asiasta huoltajille. Educan vinkit löytyy tästä linkistä.

ITSE haluan ehdottomasti kuulla Andy Hargreavesin kestävää johtamista koskevan luennon.

Ei kommentteja: