Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, tammikuuta 08, 2010

Hyvä(ä) päivä(ä)!

KUVA: Tiimeille jaettiin torstaina riskianalyysin ykkösversio työstettäväksi. On tärkeää, että turvallisuusasiat etenevät.
Päivitetty klo 19.40

KEVÄÄN ensimmäinen koulupäivä sujui hyväntuulisesti. Joulukuusi riisuttiin ja saateltiin ulos. Joulumieli sen sijaan jatkukoon. Luokissa ja kansliassa ahkeroitiin. Talonmiehellä riitti lumitöitä.

Hyviä uutisia: Koko henkilökunta terveenä töissä. Saimme pitkään toivotun luvan palkata yhden 20 tuntisen koulunkäyntiavustajan lisää. Virkavapaalla oleva erityisopettajamme Hanna ja hänen miehensä Jiri ovat saaneet vauvan.

Huonoja uutisia: TIPin kohtalo näyttää tämän kevään jälkeen surulliselta. Ilmeisesti emme saa jatkaa. TIPIn päättyminen olisi iso menetys meille. Se heikentäisi ratkaisevasti myös mahdollisuuksiamme järjestää muutakin kerhotoimintaa. Mutta tähän on aihetta varautua. Lopullinen päätös tehdään opetuslautakunnassa helmi-maaliskuussa.

KUVA: Lapset kuuntelevat, kun rehtori pitää lukuvuoden avauspuhetta.KUVA: Opebändi säesti (Ripa, Esa, Martti, Marko ja Katri). Kuvat Johanna Pelkonen.PS. Tänään 8.1.2010 olisi Elvis Presleyn 75-vuotissyntymäpäivät- jos hän eläisi. Elviksen biisistä Dont´be cruel on hienosti tehty video u-tubessa.
1 kommentti:

Esa Kukkasniemi kirjoitti...

Miten niin, jos hän eläisi ;-)

kyselee naapurikunnan reksi