Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, marraskuuta 28, 2009

Kutsut kenraaleihin ja muutama muu asiaTURVALLISESTI PERILLÄ Espoossa. Kyllä matka Lappeenrannasta aina Porvooseen saakka oli raivostuttavan pimeä ajattavaksi tähän aikaan vuodesta. Huh! Itse koulutustilaisuus oli oikein miellyttävä. Oli ilo viritellä uusia rehtoreita pedagogisen johtamisen maisemiin.

TÄNÄ aamun laitoin ystäväkouluille jne. menemään kutsun tulla Kolmen iloisen Rosvon kenraaleihin sparraamaan neljää miehitystämme esityskuntoon. Kirje oli seuraavanlainen:

Hyvä ystävä !

AURORAN koulu juhlii syyslukukauden päättymistä perinteiseen tapaan koko koulun näytelmällä. Tänä jouluna vuorossa on mukaelma iki-ihanasta Kardemumman kaupungistä ja sen kolmesta, iloisesta rosvosta: Kasperista, Jesperistä ja Joonatanista. Näytelmää esittää neljä eri miehitystä. Lavalla on kussakin miehityksessä satakunta lasta ja muutama aikuinenkin. Ja tahtia antavat koulun kuoro ja orkesteri. Esitys kestää noin 40 minuuttia.

TÄMÄ KIRJE on kutsu esitysten kenraaliharjoituksiin. Kenraaliharjoitukset ovat torstaina 10.12 ja perjantaina 11.12 klo 9.30 ja 11. Varsinaiset oppilaittemme vanhemmille, sisaruksille, isovanhemmille jne tarkoitetut juhlaesitykset ovat lauantaina.

Täytämme katsomon noin 150 paikkaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos siis Sinulla ja oppilaillasi on kalenterissa tyhjää, varaa (maksuttomat) paikat pikaisesti. Vanhasta kokemuksesta vinkkaan, että klo 11-esityksissä on parhaiten tilaa.

Lisätietoa saa puhelimitse (045 111 8156/Martti)


VIIME VIIKKOJEN juoksut maailmalla "painavat yllättävästi pohkeissa". Lepäilyn sijasta taitaa kyllä olla pakko hoitaa muutamia harrastusluonteisia työasioita kuntoon. Työn alla olevan kirjan "Sata sanaa kasvatuksesta" käsikirjoituksen tämän hetken versio tulisi lähettää kustantajalle arvioitavaksi. Myös Luokanopettajan päiväkirjan työryhmällä on työkokous maanantai-iltana. Joten eikun naputtelemaan.

Ei kommentteja: