Kirjoja

Kirjoja

torstaina, marraskuuta 05, 2009

Terveisiä Turusta taas tänä vuonna!

AAMULLA reippaana poikana ylös ja ensilumen huurtamille teille kohti Turkua. Turun moottoritie on nyt tosi hieno. Ja kuinka pitkiä tunneleita. Kyllä vanha kapea tie olikin kamala ajaa pimeässä.

Lähdin ajoissa mutta melkein myöhästyin. Enhän minä ollut kunnolla varmistanut, missä Åbo Akademin uusi Arkki oli. Arkki oli komea uudisrakennus, ja komealta vaikutti myös KOMPETENS 2009- johtamiskonferenssin ylöspano. Oma luentoni oli klo 11.15- 12. Paikalla oli useita kymmeniä oikein ystävällisiä kuulijoita. Uusi keynote-paketti videoclipseineen yhteisöstä ja johtamisesta toimi hyvin- paitsi, että dioja oli liian paljon käytettävissä aikaan nähden. Luennon narratiivinen osuus sai sitten valua teoreettisemman päälle. Ystävälliset järjestäjät tarjosivat vielä maukkaan kalaruuan ja organisoivat ruokaseuraksi kaksi viehättävää rehtorikoulutettavaa- niin ainakin ymmärsin.

KOTIMATKALLA alkoi sataa lunta, ja tien pinta kastui lumisohjosta. Jaa-a. Ensimmäinen talvikeli, mutta alla oli nastat, Matka taittuimukavan nopeasti noin puolessatoista tunnissa/suunta. Ehdin vielä piipahtaa koululla, moicata JJ:aa ja hoitaa muutaman välttämättömän virkatehtävän.

HUOMENNA vuosilomailemaan lentokoneella Ouluun ja sieltä autokyydillä Syötekeskukseen puhumaan tulevaisuuden koulusta Pudasjärven ja Taivalkosken koulujen johtoportaalle. Lauantaina vedän kaksi pajaa tulevaisuuden koulun opettaja-teemasta samojen kuntien opettajille. Ja illaksi kotiin... jos tuttu yhtiö lentää :-)

Ei kommentteja: