Kirjoja

Kirjoja

torstaina, elokuuta 21, 2008

Auroran koulupaita nyt tilattavissa
AURORAN KOULUN 51. LUKUVUODEN kunniaksi Auroran Koti & Koulu ry. ottaa vastaan koulupaitatilauksia. Mustien, hyvälaatuisten t-paitojen rinnassa lukee oranssilla ja valkoisella "Team Aurora 2008-2009". Selkäpuolelle on teksattu samoin oranssi-valkoisin kirjaimin " Aurora Pedagomix. proudly presents. Diaspora II. 51 tuotantokausi."

Paidat painaa Paitamylly oy, joka on tehnyt aikaisemmatkin koulupaitamme (Aurockra1957, Oliver Twist, Hölmöläinen 2008). Kokovaihtoehdot ovat S, M, L, XL ja XXL.

Diaspora tarkoittaa hajaannusta, ja sillä viitataan tämän syksyn tilanteeseen, jossa osa luokista on Kalajärvellä. Numero II kertoo, että kyseessä on jo toinen kerta, jolloin auroralaiset ovat viime vuosina joutuneet väistötiloihin. Edellinen kerta oli vuonna 2003.

Paita maksaa 10 euroa, ja muutaman euron voiton Koti & Koulu ry. käyttää kaikkien oppilaitten hyväksi. Paitoja voi tilata kahden viikon ajan. Viimeinen tilauspäivä on torstai 4.9. Paitatilauksia voi lähettää rehtorille emailina osoitteeseen marttifi@gmail.com ( oppilaan nimi, luokka ja tilattujen paitojen koko sekä puhelinnumero/email-osoite). Tilauksia voi tehdä myös vanhemmille tarkoitetuissa tiedotustilaisuuksissa.

Paidat saa lunastaa koululla 15.9 alkaen. Rahat kerää klo 13.30- 16.45 Koti & Koulu ry:n puheenjohtaja Marjo Lehtinen , jonka tavoittaa TIPIstä.

PS. Seuraava koulupaita ilmestyy joulukuussa 2008, ja sen teeman on joulunäytelmämme: iki-ihana VIISIKKO.

Ei kommentteja: