Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, elokuuta 05, 2008

Auroran koulu tiedottaa 5.8.2008


Seuraava tiedote lähtee kaikkiin koteihin:

Täsmennetty 8.8.08

Hyvät Auroran koulun oppilaitten huoltajat

Auroran koulun pihapiirissä oleva siirtokelpoinen koulurakennus paloi 23.7.2008. Poliisin mukaan palo oli sytytetty tahallisesti. Palossa tuhoutunut rakennuksen osa puretaan pois, ja sen tilalle tulee uusi korvaava rakennus todennäköisesti vuoden loppuun mennessä. Parakissa on käynyt koulua 160 lasta, lisäksi siellä on ollut atk-opetustiloja. Oppilaiden henkilökohtaisia tavaroita ei kesäloman aikana ole koulutiloissa.

Ensimmäinen koulupäivä

Kaikkien Auroran koulun oppilaiden koulutyö käynnistyy tiistaina 12.8.2008 klo 9, kuten oppilaille on ennalta ilmoitettu. Juha Hyvärisen luokkaa opettaa syksyn alun opettaja Hanna-Leena Tiusanen. Muiden luokkien opettajien nimet löytyvät koulun nettisivuilta.

Ensimmäiset luokat sijaitsevat syksyn ajan lisäsiiven päädyssä. 2. luokat opiskelevat päärakennuksessa ja lisäsiivessä. 3.-4-luokkien kotiluokat ovat päärakennuksessa.

5.-6.-luokkalaiset (kuusi luokkaa) käyvät koulua syyslukukauden ajan korvaavissa tiloissa Kalajärven yhtenäisessä peruskoulussa. Koulumatkat kuljetaan tilausbussilla. Puolet luokista lähtee klo 9 ja puolet klo 10. Vastaavasti luokat palaavat koululle noin klo 13.40 ja 14.40. Kielten tunnit opiskellaan kuitenkin ennen bussien lähtöä Auroran koulussa. Opettajat antavat oppilaille tarkemmat aikataulut ja työjärjestykset.

Ensimmäinen koulupäivä kestää klo 9 - 12.45. Ensimmäinen koulupäivä kestää klo 9 - 12.45. 5a, 5b ja 5c tulevat koululle Kalajärveltä noin klo 13.30, ja 6a, 6b ja 5d klo 14.30. Turvallinen iltapäivätoiminta (TIP) alkaa heti ensimmäisenä koulupäivänä. Kerhot käynnistyvät myöhemmin. Valitettavasti emme vielä pysty kertomaan, mitä harrastuskerhoja meillä on tarjolla, koska emme ole saaneet viranomaisten tekemiä päätöksiä.

Vanhemmille tullaan järjestämään tiedotustilaisuus opetusjärjestelyistä ensimmäisten kouluviikkojen aikana. Opettaja Juha Hyvärisen muistotilaisuus järjestetään torstaina 14.8. Perjantaina 15.8 sekä oppilailla että vanhemmilla on mahdollisuus saada keskusteluapua koulun oppilashuoltohenkilöstöltä ja seurakunnan edustajilta.

Viimeiset viikot ovat olleet varsin työntäytteiset. Pyydän jo etukäteen anteeksi hankaluuksia, joita poikkeusjärjestelyt aiheuttavat.

Pyrimme tiedottamaan opetusta koskevista asioista ennen muuta netissä rehtorin blogissa, johon on linkki koulun kotisivuilta www.aurorankoulu.net

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin

Martti Hellström
Auroran koulun rehtori, puhelin (09) 8164 0480, 045 1118156. martti.hellstrom@iki.fi

Ei kommentteja: