Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

Vespa pääsi ulos!

KUVA: Vespa muutaman vuoden takaa.


KEVÄT TULI klo 17.51. Starttasin kesähoidossa olleen punaisen Vespani Frank Nymanin pihalla ja pujahdin liikenteen sekaan. Voisiko olla upeampaa päivää tehdä näin? Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, ja lämpötila oli vielä illansuussakin 14° C ! Vakuutukset ovat kunnossa ja tankissakin pari litraa bensaa. Talvihoitaja ei ollut pessyt ajokkia, ja se oli minusta turha säästökohde.

Piipahdin koululle purkamaan sähköposteja. Ja sitten pienelle ilta-ajelulle pikkuteitä pitkin oikein kaupungin rajan yli Vantaalle ja sitten takaisin kotikaupunkiin.

Ai että teki hyvää. Eikä vanhan, pihalla seisovan mersun pesu tullut edes mieleen. No, ensi viikolla tilanne voi olla jo toinen. Hopeisen Ladyn ryhti paranee, kun vaihdetaan alle kesäkengät. Ja kyllä niitä kylmiä päiviä vielä tulee.

HÖLMÖLÄISTAPAHTUMA kiinnostaa ilahduttavasti. LänsiVäylän toimittaja pyytää audienssia. Sukon tiedottaja Jonna Suometsä laatii ystävällisesti puffia Espoo.fi etusivulle. Ja tietysti Pikku-Auroran väen kanssa suunnitellaan töiden jakoa jne. Hienoa tehdä yhteistyötä oikein ammattilaisten kanssa. Essen kuvaajan kanssa on vielä tapaaminen sopimatta...

KUVA: Milena ja Ilona ovat tehneet upea Tapahtumaflyerin, ja esitekin saadaan jakoon maanantaina.JA kyllä lady hienosti Turun keikan taas jaksoi. Viimeisen seminaaripäivän ohjelma koostui lähes tykkänään kehittämishankkeiden esittelyistä. Hienoja töitä! Upeita ihmisiä! Jää haikea ikävä.

Niinköhän käy että tämä oli viimeinen tämänmuotoinen reksikoulutus. Harmi, jos niin on.

PS. Pohjois-Suomesta tuli postia. Pyysivät minua vetämään pari päivää tulevaisuuden koulusta. Mukavaltahan se tuntuu. Että pyydetään hommiin.

Ei kommentteja: