Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, helmikuuta 11, 2024

Viikkoraportti 6/2024

 








(+)  Monipuolinen viikko. Kouluvaarina. 2  kokousiltaa. Pressan vaalitoimikunnan hommat   (-) Hyvänen aika: 2 kouluviikkoa ja jo hiihtoloma.


 Maanantai 5.2 

Kouluvaarihommiin. Runebergin päivä Fokuksena Sven Tuuva (edellisen kerran vuonna 2009).  
Illalla viestinnän-toimikunnan kokous. Hyvin meni.

 Tiistai 6.2 

OKL-kurssimme kirjan toimituksen etäkokous. Edettiin monta askelta. Sitten Ainoaan. Mm. ennakkoäänestys ja lounas kiinalaisessa. Kaupan kautta kotiin. Ja nyt on jalassa kunnon piikit. Runebergin tortut kasteltiin lusikallisella rommia.

 Keskiviikko 7.2 

Pekan kanssa työtreffit klo 10. Bussi-juna- jalat.  Siltavuoressa. Sitten koko ryhmä kello 12-14. Kotiin ratikka-juna-bussi. Kumpaankin suuntaan noin 1.15-1.30 tuntia. Antoisaa. Päivälliseksi pahoillaisen kanaa. Maiskis. Pikapäikkärit. Ja sitten 
illansuussa Kasvun ja oppimisen lautakunnan lähikokous. Tärkeitä asioita, hyviä päätöksiä.
 
Torstai 8.2 


Söpö päivä. Riku- esikoinen  aamulla Helsinkiin. Itse naputtelemaan Töölön kirjastoon. Torosta oskarit ja maiskis kolmeen pekkaan kotona. Päikkärit ja aikamatka lukuvuoteen 1996-97 Aineistona muistiinpanot Luokanopettajaliiton ja Visionäärin  yhdessä toimittamaan Luokanopettajan Päiväkirjaan. 
  
Perjantai 9.2 


Pakkasta piisasi. Kokovapaapäivä. Periaatteessa. Käytännössä rästihommia. Sukelluksia menneisyyteen. Ja valmistautumista huomiseen. Lounas Kauniaisten Momsissa. Ennen siellä oli tosi hyvää ruokkaa. Tänään lohta ja perunoita. Illalla katsottiin Elisan lahjavideo.

Lauantai 10.2 

Pakkanen jatkui. Hidasteltu aamu. Kamojen nouto klo 11.30.  Tsekkaus kotona. Siskomakkarasoppaa. Kokous Finnossa klo 16. Vaalipaikka kuntoon. 


Kappas Turun Sanomat julkaisi kirjoituksemme. Illalla TV:stä levyraatia.

Sunnuntai 11.2 

Aikainen herätys. Presidentin vaalit klo 8 - 21.30. PJ. paikalla 8 - 9.15. Sitten hetkeksi kotiin. Siskonmakkarankeittoa. Takaisin. 13.30. Ääntenlasku huippunopeasti ja virheet-tömästi. Kamat keskustaan ja kotiin. Upea Team95. Ja Suomi sai uuden presidentin,

Ei kommentteja: