Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, helmikuuta 04, 2024

Viikkoraportti 5/2024


 







(+)  Pressavaaleissa tuli siis toinen kierros. Hienoa, että vaalitoimikunnilla on kuitenkin väliviikko  (-) Se on  sitten helmikuu. 

 Maanantai 29.1. 


Herätys!!! Ja kouluvaarihommiin. Nastaa oli. 
Illalla valtuustolla oli  lyhyt kokous. Ei tarvittu vara2:sta. Kaduilla oli todella liukasta. Niinpä pihajäätikkökin oli  hiekotettava.

 Tiistai 30.1. 

Aamulla Kasvun ja oppimisen lautakunnan pikaetäkokous lakon vuoksi. Sitten Pekan kanssa työtreffit klo 10.30 Siltavuoressa.  Hyvin sujui. Käytiin Marjun kanssa lounalla Tapiolassa. Minä leikettä, puoliso kuhaa. Ei jatkoon. Alkusalaatti oli kuitenkin maailman parasta. 

Illalla seurakuntaneuvoston kokous. Kivasti ja nopeasti  sekin. Illalla vaaliohjelmaa. No joo. Ja Netflixin poliisisarjaa.

 Keskiviikko 31.1. 

OpeUran kokous klo 10-12 niin tutussa tilassa. Jälkeen hissi ei toiminut. Isoja loikkia kuit
enkin otettiin itse kirjoitusjutussa. Lounaaksi kotitekoista salaattia.  Iltapäivä kokonaan huomisen pro bono-luennon diohin. 
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 Torstai 1. 2. 

Kuukausi vaihtui. Voi voi. Iso lakkopäivä. 
Alustus Huopalahden kirkolla klo 13-14 teemana "Koululaitoksen historia". Siellä spaghettia.  Illansuussa Kasvun ja oppimisen toimialan seminaari 17.30- 20. Vallan mainio ohjelma ja mikä juustopiirakka! Keittiön toinen patteri lakkasi toimimasta. Vielä yksi pressanvaalitentti. Ei oikein löydy uutta ehdokkaista

 Perjantai 2. 2. 

Kokovapaapäivä täyttyi kirjoitushommilla. Lounaaksi munakasfajitas. Etelä- Espoon demareille nelisivuinen jäsenkirje valmiiksi.  Oli jäätävän liukasta. Kävin hiekottamassa ajoreitin kadulle.
 Lauantai 3. 2. 

Kirjoitushommia. Perinneseuralle. Blogiin. Patterinvaihto keittiöön. Vaihdettiin molemmat. Pari tuntia meni töihin. Nyt jännitetään laskua.
Puoliltapäivin Mr. Milton tuotiin  kylään.  Lounaaksi fajikasmunakasta. Päivälliseksi uunilohta ja muussia. Siinä välissä pikku ajelulla Helsingissä. Nukkumaan ajoissa.

 Sunnuntai 4. 2. 

Aikainen herätys. Aamupala. Milton klo 7.25 futismatsiin Laaksolahteen. Niukka tappio Kirkkonummelle 4-3. Sitten syöttämään Pulla-kaniinia Kurttilaan. Ja lounaaksi Hesestä hampurilaiset. Sitten laskiaispullia ja yökyläläinen omaan kotiin.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
YHTEENVETOA
Tuhti viikko. Tuotoksena kivahko luento. Paljon uusia ajatuksia mm. Kotolan seminaarista. Tekstijuttuja hoidettiin alta pois, mutta niitä jää vielä ensi viikoksi. Vain 1 poliittinen kokous - jäi happea. Sokerina pohjalla loppuviikon ukkitehtävät. Ens viikko onkin sitten viel tuhdimpi-

Ei kommentteja: