Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, tammikuuta 29, 2024

Viikkoraportti. 4/2024







(+)  Olipa jännittävä viikko. Mm. kouluvaaripäivä, Educassa puhe ja pressan vaaleissa vaalitoimikunnan pj:n hommat 

 Maanantai 22.1. 


Kouluvaaripäivä. Hyvin meni. Hain macista hampurilaisia ja auto liukui jumiin lumihankeen. Onneksi paikalle tuli apua ja osaajia. Vetokoukku kiinni. Kysyin miten voin korvata. "Tee vuorollasi samaa". Ehdin 
Valtuustoryhmän teams-kokouksen.  Editoin ohjeita alueen95  vaalitoimikunnalle.

 Tiistai 23.1. 

Märkää ja liukasta. Kävin tsekkaamassa äänestyspisteen. Uurna ja kopit ok. Viimeinen päivä äänestää ennakolta. Mentiin Isoon Omenaan ja hoidettiin homma.  Ravintola Factoryssä ok lounas. Sitten kotiin ja Perinneseuran meet-kokoukseen. Hyvä kokous.  Naputusta, laskujen maksua.Illan päätteeksi Suuri vaalikeskustelu kanavalta 4.


 Keskiviikko 24.1. 

Aamulla märän lumen lapiointia. Bussilla ja junalla Stadiin. Tapsan kanssa jouluglögeillä. Suolapalaksi Napolin pizzaa. Jäi EED-kokous väliin. Ja takaisin toisinpäin. Illalla TV:stä MTV:n suuri vaalitentti. Tosi fiksusti vedetty.

 Torstai 25.1. 

Luennon valmistelua retoriikan klassikoiden avulla: tekstistä esitykseksi. Illalla Kunnallisjärjestön kokous Leppävaarassa. Vpj. sai olla sihteeri. Illalla Ylen suuri vaalikeskustelu. 


 Perjantai 26.1. 


Huomisen luennon viimeistelyä ja valmistautymista vaalitmk:n kokoukseen. 1,5 tunniksi  Educaan. Paljon oli väkeä, tuttujakin. Lounas Triplassa. Maiskis lohisoppaa. Sitten puheen harjoittelua kello kädessä.

 Lauantai 27.1. 




Timminä ylös. Se on vaaliviikonloppu. Hakemaan kamoja vaalitoimistolta klo 11.30. Himaan tsekkaamaan, että kaikki tärkeä on laatikoissa (12- 12.30). Oli. Paitsi excel. Sitten  Educaan. Puhe klo 14- 14.30. 


Sitten 
Finnoon koulun eftikseen valmistamaan tilat ja porukka vaalikuntoon. Hyvin meni parissa tunnissa.

 Sunnuntai 28.1. 



Pressanvaalit Finnoon koulun eftiksessä aamusta iltaan. Itse paikalle klo 8.  Sitten pikkulepohetki ja takaisin klo 13.30. Äänet laskettu kerralla oikein ja paikat siivottu klo 21. Sitten kamat autoon ja vaalitoimistoon. Ja himaan. Hyvin meni. Upea Team95! 2 suosikkia jatkoon.
 

 

Ei kommentteja: