Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, tammikuuta 28, 2023

Nöyrä kiitos tunnustuksesta


 










 P erjantain Educan touhujen jo päätyttyä Visio-salissa järjestettiin vielä hauska tilaisuus. Sen juonsi kaikkien tuntema imitaattori Jarkko Tamminen. Ja niin innostavasti juonsikin. Tilaisuus alkoi tunnustusten jaolla ja päättyi hienon rock-konserttiin.

OAJ on jakanut vuodesta 2010 alkaen tunnustuksen kunkin vuoden koulutus-vaikuttajalle. Tällä kertaa hallitus oli päättänyt, että minä olen sellainen.  Tottakai vetää nöyräksi; siksi merkittäviä ovat aiemmin tunnustuksen saaneet. Selityksiä valinnalle seurattaessa oli olo kuin vainajalla joka kuulisi niin kauniisti lausuttuja   muistopuheita:-)

Joka tapauksessa. Opetusalallakin vaikuttamistyö on tärkeää, ja  tämänkaltaiset nostot voivat innostaa uusia työhön mukaan.  Siis: nöyrä ja kaunis kiitos kaikille tähän huomionosoitukseen sekaantuneille sekä siitä minua onnitelleille.

Oma vaikuttamistyöni jatkuu. Seuraavan kerran YLEn aamulähetyksessä maanantaina klo 8.50. Teemana on, miten pelastaa peruskoulu.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi veli Martti! Onneksi olkoon! Olisin päätynyt samaan valintaan, tosi jo paljon aiemmin 🙃 Onko tuo lähetys kuultavissa Areenasta myöhemmin?

Martti Hellström kirjoitti...

Tässä linkki:
https://areena.yle.fi/1-64964283?fbclid=IwAR072C5j8vRE-wFYuwD2-imPhMKZ7lsxlpSHkl_EiXm9seEYD3y2uzqIheQ

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Martti. Hienoa työtä teet meidän kaikkien hyväksi.