Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, tammikuuta 20, 2023

Kouluvaarin Uutislehti 2/2023

Viikko vierähti ja tuli uusi kouluvaaripäivä. Perjantaisin pesti Auroran kou-lun 2N-luokassa olisovittu välille klo 9- 13.30. Ruokapalkkana oli tänään Kaitsun & co:n  kananugetit ja viipaleperunat. Lasten suosikkilounas. Oli hyvää.

Päiväohjelma 2.luokassa oli jälleen tosi monipuolinen: Matematiikkaa (pistetyötä painoyksiköillä, itsenäistä lukemista itse valituista teoksista, laulamista yhdessä ja pienissä ryhmissä (kouluvaarin kitara sai säestää Rati Riti Rallaa. C-duuri oli paras), tanssiilaulua yhdessä  taas tutun valmistavan luokan kanssa sekä tuokio niin tärkeää vapaata leikkiä. Ja tietysti  oli välitunti ja siesta ja kuiva pikkupakkanen.

Uskonnon tunnin teemana oli Raamattu. Klassikkokirjasta käytiin opetus-keskustelua, harjoiteltiin tärkeiden asioiden  muistiinpanojen tekemistä vihkoon ja katsottiin ja katsottiin tarina Nooakin arkista. Arkki tuli valmiiksi. Ensi tunnilla nousee myrsky.

Kahvitauoilla oli antoisaa  seurata koulun väen niin rakentavaa ja toinen toista tukevaa ammatillista keskustelua. Aikuisten kohtaamiset ovat tosi tärkeä akkulataamo.  Onneksi moni uskaltaa jo tulla taukotupaan koronan arkipäiväistyessä. 

Sain myös tärkeitä toiveita  vietäväksi eteenpäin virastoon päin. Vien.

Kiitos taas Auroran koululle ja  2N-luokalle!
 
 Ei kommentteja: