Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2022

Viikkoraportti 9/2022

Maaliskuussa ollaan jo. Keski-Suomessa hiihtoloma. Täällä takaisin kouluun.

Maanantai 28.2. 

Aamurauhaa.  Maailmalla sota. Etelässä kouluväki palasi duuniin.

Viimeistelin huomisaamun ohjaussession dioja. Kaunis talvi-ilma, mutta pikkutiet kauheassa kunnossa. Ajeltiin Helsinkiin Hakaniemeen kermaiselle lohikeitolle. Kyllä maistui. 

Kokouspäivä. Klo 15 Espoon Perinneseura. Klo 18 Seurakuntaneuvosto.


 Keskiviikko 2.3.

OpeUrapäivä ja taulukkovirheiden korjailua Siltavuorenpenkereellä. Etätyö-suositus ei ole enää voimassa ja opiskelijakahvila oli auki ja aika täynnä.
 
Illalla Kasvun ja oppimisen lautakunta. Komeetan filiaalin lakkautus poistettiin listalta. Varsin yksimielistä huolta rahojen riittävyydestä opetukseen ja opettajien jaksamisesta. Erityisopetus/ inkluusioteemasta pyydettiin iltakoulua.


 Torstai 3.3. 

Kouluvaaripäivä. Halit Auroran vs. rexi Ninalle. Juha Nurmi valitsi Auroran rexiksi Ymmestan vs. rexin. Sillä ei siis ole väliä. että Aurorassa on ehtinyt olla 6 vuoden aikana jo 4 eri rexiä:
Ulriika, Uma, Katri  ja Nina. Huh!

Koululounaaksi kanaa. Päivän lopuksi tehtiin 2 oppilaan kanssanukkeateatterileffa koulukiusaamisesta. Tarkoitus on, että jokainen oppilas tekee pienryhmissä omansa.
Tässä ekassa ei ollut vielä kulisseja.

Varasimme vaimon kanssa  Kaukon-päivän kunniaksi ensi viikoksi miniloman Tampereelle. Kumpikin yö eri hotellissa. Saa maistaa erilaisia aamiaisia :-) Tampereella meidän perhe asui 2 vuotta 1959-1961. Mennään myös Kaukon ja Raunin vanhaan työpaikkaan: Tampereen teatteriin  katsomaan Niskavuoren Hetaa. 


 Perjantai 4.3 

Omnia-kirjan julkistuslounas livenä Henricuksen kabinetissa. Mainio lounas, alkukeitto, lohta ja  jälkikakku. Innostavaa keskustelua. 

Sain mukaani mukavan nipun tekijän kappaleita.

Illalla editoin vielä Auroran 1N-luokassa aloitetun nukketeatteriprojektin ensimmäisen 1,5 minuutin mittaisen minielokuva " Koulukiusaaminen. Ei käy". 




 Lauantai 5.3.  
 
Lepopäivä. Tekee hyvää. Siskonmakkarakeittoa. Kaivoin OpeUra-kansion valmiiksi esiin. Lueskelin Omnia-kirjan julkistustilaisuudesta tehtyä tiedotetta ja tiedottelin itse Perinneseuran uuden kirjan ensi viikon julkistustilaisuudesta,


 Sunnuntai 6.3. 


Tänään kevyttöitä mm. TSL Espoo-Kauniaisen opintojärjestön ensi viikon kokousta varten sekä Demarien Kunnallisjärjestön kyselyn alustavaa SWOT-analyysiä.

 

Ei kommentteja: