Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2022

Martin vanha ja uusi









EI auttanut mikään. About kuukausi sitten minua niin pitkään ja hyvinkin palvellut tulostin Canon990 tuli käyttöikänsä päähän. Näyttöruudussa luki kpyptisesti : 

"Väärä tulostuspää!"

Kiukutti.  Ja olin taas vasta ostanut uudet mustesäilöt. Enkä todellakaan halunnut lähteä varaosaostoksille.

ON toki myönnettävä,että suhteemme oli jo pitkään ollut vaikeahko. Koska naputtelen maccini käyttökelvottomiksi jo muutamassa vuodessa, mallit ja käyttikset vaihtuvat, ja tällä uusimmalla MacBook Prolla  ei enää voinut tulostaa Canonilla. Piti kopioida uudemmasta Macista dokumentti tikulle ja kytkeä se vanhempaan  jo hitaasti latautuvaan Macciin.

MUTTA tuhansia papereita Canon elinkaarensa aikana ehti tulostaa. Omnia-kirjaprosessin tueksi. Verotoimiston iloksi. Kurssilaisille ja opiskelijoille avuksi. Sukulaisille jouluiloksi.  

Kiitos vanha kamu.  Nyt on edessä vain saattomatka Sortti-asemalle.

MARTIN uusi on  HP DEskjet 2023e. Sen sai alle satasella  Powerista. Asensin sen tänään nettohjastuksella käyttöön, ja esikoinen on tulostettu. Ja mikä parasta- se tulostaa langattomasti. Ja musteiden hinta on ihan toista kuin Canonissa.

TARPEESEEN ja apuun siis HP tuli. Ja ajoissa. Vielä on pari viikkoa aikaa  laatia verokarhulle selvitys vuoden 2021 menoista. Niin mielelläni teen monikymmensivuisen nipun  oikeille papereille. Sellaisessa on ikäänkuin uskottavuutta :-)

Ei kommentteja: