Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, maaliskuuta 05, 2022

Espoon Perinneseuralta uusi tietokirja

ESPOON Perinneseura ry:n uusin kirja on  Mauritz Hellströmin  "Oivalluksia Espoosta vuosien varrelta". 

Kirja kertoo kuvin ja sanoin Espoon huimasta kasvusta maalaiskunnasta suureksi kaupungiksi. 

Mauritz Hellström esittelee kotikaupunkiaan Espoota Pohjanmaalta muuttaneen silmin. Hän on kokenut valokuvaaja ja toimi pitkään avustajana Länsiväylä- ja Esse-lehdissä. 

Kirjan tarinat ja niihin liittyvät loistavat valokuvat ovat tuokiokuvia muutoksista ja niiden vaikutuksista ihmisiin ja kaupunkiympäristöön.

KUVA: Mauritz Hellström

Oivalluksia Espoosta vuosien varrelta -kirja tarjoaa aikamatkan Espoon viime vuosikymmenten historiaan ja kehitykseen. Kuvauksia espoolaisista paikoista ja ihmisistä on tarjolla eri puolilta Espoota ja Kauniaisistakin. Erilaiset kaupunginosat, historialliset rakennukset ja luontokohteet kertovat monimuotoisesta ja koko ajan muuttuvasta Espoosta. Kirja on pienoiskuva meistä espoolaisista ja Espoosta Suomen kuvajaisena. Kaikki kerrostumat löytyvät.


Tervetuloa kirjan julkistustilaisuuteen 10.3.2022

Kirjan julkistus on torstaina 10.3.2022  Espoon kulttuurikeskuksen kolmannen kerroksen Kuutio-tilassa. Tilaisuus kuuluu Espoo 50 vuotta kaupunkina -vuoden ohjelmistoon.


Julkistustilaisuus alkaa klo 15.30 kahvitarjoilulla ja espoolaisen pelimannityhtye Leikarien musiikkiesityksellä.

TILAISUUTEEN pyydetään ennakkoilmoittautuminen, koska paikkoja on rajallinen määrä.  Tässä linkki ilmoittautumislomakkeeseen: Ilmoittautumislomake

Jos lomake ei toimi, voit ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen espoonperinne@gmail.com


Ei kommentteja: