Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, elokuuta 17, 2011

Muista aina...

Ekaluokkalaiset pannaan jonoihin. Mikissä Leila Hänninen.
KAKSI tosi mukavaa koulupäivää pulkassa. Iloisia lapsia ja aikuisia. Ja kaikki luokkahuoneet saatiin kuitenkin tiistaiaamuun mennessä TIP-TOP-kuntoon. Ensimmäisen päivän liikennelaulu klo 9.00  raikui opekuoron ja - bändin johdolla, niin että.  Laskimme oppilaat. Meitä on  330! Hyvä määrä; sillä mennään.

RUOKAPALVELUISÄNTÄ Kaitsu perehdytti uudet eput kouluruokailun salaisuuksiin. Ei ole ihan helppoa annostella ruokaa ja palauttaa ruokailuvälineitä oikeille paikoille.

ILTAPÄIVÄLLÄ  kuvasin vielä Jokirannan Jukan kanssa  "Tuntemattoman Opettajan". clipseja (materiaalia käytetään opettajien koulutuksessa). Sitten palautimme sotarekvisiitan vuokraamoon.

TIISTAI- iltana kokoontui Koti ja koulu ryhmä. Vartin vierailuni venyi kahteen tuntiin. Kävimme  tärkeitä keskusteluja. Auroran vanhemmilla on upeat edustajat! Kerroin viimeiset tiedot sisäilmanmittauksista. Oppilaiden tiloista ei ole toistaiseksi löytynyt huolestuttavia asioita. Mutta mittauksia jatketaan.

TÄNÄ aamuna oli paha mennä puntariin. Siksi herkkua olivat Kaitsu ja Arja taikoneet: lihapullia ja neljää eri sorttia sieniä.  Onneksi tänään oli kasviskeittiöa :-). Päivä  sujui tosi leppoisasti.  Ilma oli lämmin, ja käytännön asioita riitti ratkaistavasti. Yli 20 silmäparia ja aivoa keksi vilkaasti  uusia ideoita lukkareihin. Niitä hiotaan. Opettajien jako työryhmiin  etenee sekin hyvää vauhtia.

Ei kommentteja: